Ovo je trošna kuća u kojoj je odrasla Anita! Iz nje se sa majkom preselila u centar grada, pogledajte gde žive

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Nisam očekivao od nje da će ovako nešto da uradi, bila je okej devojka, ali svako ima pravo na svoj izbor, ne osuđujem nikoga - rekao nam je jedan meštanin

Foto: Kobra, Nikola Anđić

Ekipa Telegrafa posetila je Kruševac, rodno mesto učesnice rijalitija Anite Stanojlović, gde smo se uverili gde je i u kakvim uslovima nekada živela, a gde se kasnije preselila sa majkom.

U zaseoku smo pronašli trošni kućerak u kojem je Anita provela detinjstvo. Samo je jedan gospodin bio voljan da kaže koju reč o njoj.

- Znam je od kad je klinka bila, poznajem i njenu majku, one su ranije igrale folklor. Kada je bila srednja škola prešla je s majkom u grad da živi i od tada je ređe viđam - rekao je jedan poznanik, pa dodao šta misli o odnosu između Anite i Matore.

- Nisam očekivao od nje da će ovako nešto da uradi, bila je okej devojka, ali svako ima pravo na svoj izbor, ne osuđujem nikoga - kazao nam je ovaj čovek.

Potom smo se uputili do centra grada i pronašli smo zgradu u kojoj je iznajmljeni stan u kom živi majka Angelina sa ćerkom, koja trenutno boravi u rijalitiju.

U momentu kada smo stigli na njihovu novu adresu, Angelinu nismo zatekli kod kuće, ali ekskluzivno objavljijemo slike zgrade u kojoj one žive poslednjih nekoliko godina.

(Telegraf.rs)