Važi za jedno od najlepših TV lica: Nakon sportiste, sreću pronašla pored advokata i u 39. godini dobila dete

E. J.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Voditeljka je danas u skladnom braku sa Aleksandrom Švrakom

Voditeljka Aleksandra Jeftanović je među omiljenijim televizijskim licima već decenijama, prepoznatljiva po ležernom, ali otmenom stilu.

Međutim, retko ko zna da voditeljka ima jedan brak iza sebe i to sa rukometašem Ognjenom Kajganićem. Neko vreme su živeli u Sloveniji zbog njegovih sportskih obaveza, nakon toga u Madridu, da bi se na kraju vratili u Beograd. O razlozima rastanka nikada nisu govorili, tiho i dostojanstveno je svako krenuo svojim putem.

Aleksandra je danas u srećnom braku sa advokatom Aleksandrom Švrakom od 2016. godine, sa kojim ima dvoje dece, ćerku Anu i sina Aleksu. 

- Ja sam u 39. rodila Anu i samim tim mislim da sam "full time" mama. Sa dvadeset godina nemaš svest o životu, a sa četrdeset si već malo zadihan i uplašen nad svim. Možda ja nju i malo smaram, ali trudim se da im ugodim, da imaju lepo detinjstvo, ali jesam stroga - ispričala je voditeljka.

- Mene se plaše, Saše ne, jer on nije sve vreme tu i on im još uvek popušta, ali mislim da je to normalna podela uloga. Mislim da će, kada budu ušli u pubertet, on biti taj "loš policajac", a ja dobar - rekla je Aleksandra za emisiju "Premijera".

Aleksandra retko objavljuje slike sa suprugom, jer on ne voli da se eksponira, te je otkrila kako uspeva da sakrije intiman život od medija.

- Moj suprug ne voli da se javno eksponira. Nas dvoje smo se našli, on poštuje sve moje izbore, ali mu ne prija medijska pažnja. Stidljiv je čovek i ja poštujem taj izbor. Pre neki dan sam objavila jednu fotografiju na svom profilu na Instagramu i to je osvanulo na svim portalima, a tada me je zamolio da to više ne radim - rekla je voditeljka.

- Ja sam imala dovoljno godina i da nisam dobila dete sa Sašom nikad ga ne bih dobila. Pravi muž mora da bude domaćin, a to se vidi u tome kakav je sa svojom porodicom - rekla Aleksandra jednom prilikom u emisiji "Magazin In".