Paparaco! Karić posle raskida uživa na Kopaoniku: Oko njega sve muškarci, a nepoznata devojka ga čašćava pićem

N. L.
J. G.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je počela sezona skijanja, Kariće je izgleda odlučio da lakše preboli bivšu te je otišao na najpoznatiju srpsku planinu

Bivši zadrugar Stefan Karić, nakon skandala sa starletom Natašom Šavijom koju je u maju ove godine pretukao, započeo je vezu sa lepo Andreom koju je nedavno takođe raskinuo i sada se izgleda prepustio čarima samačkog života.

Ekipa našeg portala uslikala je Stefana na Kopaoniku, kako se na jednoj dnevnoj žurki provodi na snegu uz di-džeja.

Naime, kako je počela sezona skijanja, Kariće je izgleda odlučio da lakše preboli bivšu te je otišao na najpoznatiju srpsku planinu.

Izgleda da je veliki ljubitelj skijanja, s obzirom na to da ga je novinarka naššeg portala uslikala na ski stazi, tačnije u jednom kafiću na otvorenom gde se uz muziku provodio, samo u muškom društvu.

Inače, Stefanu i njegovim prijateljima sve vreme je jedna devojka za stolom do slala i plaćala pića, na šta se oni bunili nisu.

Podsetimo, Karić je donedavno bio u romasni sa lepom Andreom, međutim, njihova ljubav je pukla, a dokaz za to, iako on demantuje, jeste upravo to što je obrisao sve zajedničke fotografije i što su se otpratili sa Instagram.

(Telegraf.rs)