Ko je Dijana Dilajn, čija je radnica vređala mušterije: Terala decu da trče uz auto, dok ga ona vozi

E. J.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Osim po garderobi koju kreira, poznata je po objaviljivanju snimaka zbog kojih se uglavnom usijaju društvene mreže

Dizajnerka Dijana Radonjić, koja je poznatija kao Dijana Diline ponovo se našla na meti kritika javnosti zbog prepiske sa radnicom iz svog salona u kojoj radnica vređa mušterije.

Naime, 22. novembra prošle godine Dijana je napravila poseban profil na Instagramu pod nazivom "diline_giveaway" u kom je predstavila nagradnu igru gde njeni pratioci mogu da osvoje do 30.000 evra. Odnosno, ta suma je podeljena u tri nagrade u vrednostima od: 5,10 i 15.000 evra.

Ne čudi da su mnogi zainteresovani za njen rad, odlučili da iskoriste ovu priliku da dođu do željenih komada i usluga s obzirom da je u pitanju popust od 50 odsto. Što je i bio povod da radnica u salonu prokomentariše klijentkinju, a da Dijana objavi.

S obzirom da je stori obrisan, verujemo da je Dijana imala za cilj da pokaže kako je njena ideja o giveaway-u veoma uspešna, ni ne shvatajući da objavljuje prepisku gde radnica govori za klijente da se "ciganišu".

Ko je Dijana Dilajn? - ovo nije prvi skandal

Dijana je majka dve ćerke, koje su inače bliznakinje i jednog sina.

Osim po garderobi koju kreira, poznata je po objaviljivanju snimaka zbog kojih se uglavnom usijaju društvene mreže.

Već nekoliko puta je uspela da naljuti naciju, a to joj je pošlo svaki put za rukom, jer su čak traže da reaguje i centar za socijalni rad.

Ona se ranije "hvalila" na svom Instagram profilu snimcima na kojima se vidi kako njena maloletna ćerka vozi skupoceni automobil, kao i onima gde njene obe ćerke trče posred puta dok dizajnerka vozi.

(Telegraf.rs)