Severina se razočarala u srpsku voditeljku: "Moje dete se igralo s njenim, a ona je pustila moje fotografije"

J. S.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovaj skandal uzburkao je javnost i danima se pisalo o istom, a pevačica je tada zamerila nekadašnjoj poznanici Jovani Joksimović što je slike pustila u jutarnjem programu kada je sa gostimas komentarisala tada aktuelnu situaciju

Printskrin: Youtube/K1 Televizija, Foto: Nikola Tomić

Severina Vučković doživela je nekoliko neprijatnosti tokom svoje decenijama duge karijere. Prvi put 2004. godine kada je u javnost dospeo njen privatni video, a drugi put 2018. godine kada su u medije dospele fotografije na kojima je bila potpuno obnažena.

Ovaj skandal uzburkao je javnost i danima se pisalo o istom, a pevačica je tada zamerila Jovani Joksimović što je slike pustila u jutarnjem programu kada je sa gostima komentarisala tada aktuelnu situaciju.

Severina se prilikom uključenja u emisiju "150 minuta" prisetila situacije kada ju je naša voditeljka razočarala jer je u svojoj emisiji pokazala eksplicitne fotografije koje su dospele u medije tako što je pevačicin telefon hakovan, a sve to je prikazala u 10 časova ujutru.

- Voditeljka je u jutarnjem programu pustila moje gole fotografije, koje su hakovane s mog telefona. Naša deca su se igrala zajedno, poznajem i njenog muža, koji peva. Jednom prilikom sam mu čak i pisala repertoar za koncert. Dakle, njihovo dete i moje dete su se igrali zajedno, mi smo se družili, kao prijatelji, ali nevezano za to, takve stvari se jednostavno ne rade. Pustila je te fotografije u 10 sati ujutru na televiziji. To je bilo strašno - ispričala je pevačica 2021. godine u emisiji "150 minuta", pa dodala:

- Ne, nismo se čule od tada - rekla je pevačica, dok Joksimovićeva tada nije želela da komentariše ovu situaciju.

- Zaista se ne bih bavila tim glupostima, niti ih komentarisala, razumite me - rekla je voditeljka tada, preneli su mediji.

Tada su narušeni odnosi i između porodice Kojić, jer je Seve bila u braku sa Kebinim sinom Igorem Kojićem, pa su se na jednom slavlju potpuno ignorisali.

Jovana i Željko Joksimović sreli su se krajem 2018. godine sreli u jednom prestoničkom hotelu sa Oljom i Draganom Kojićem Kebom, nakon višednevnih priča da ne razgovaraju zbog Severine.

Svi su bili odlično raspoloženi pri dolasku u salu hotela u kojoj se slavilo punoletstvo sina estradnog menadžera Baneta Obradovića, ali su se u sali, kako se šuška, potpuno ignorisali.

- Nisu ni prošli jedni pored drugih, a sedeli su za različitim stolovima. Niko se od njih nikome nije javio - kaže izvor.

(Telegraf.rs)