Kad dečko Zlatan poruči narodnjake, o tome priča svet! Pesme kojima nas je Ibrahimović proslavio širom Evrope

A. Š.
J. G.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Ibra nikada nije krio da voli da sluša muziku sa naših prostora

Foto-kolaž: R4924_italyphotopress / imago stock&people / Profimedia, Nikola Tomić

Legendarni fudbaler Zlatan Ibrahimović proslavio se u svetu kao vrhunski sportista, ali pored toga je zaludeo svet pesmama balkanskih izvođača.

Budući da je uticajan u društvu i da mu se svaki korak prati, stranci su bili u prilici da čuju našu narodnu muziku, jer Ibrahimović ne krije da se najbolje veseli uz nju.

Poslednji događaj o kome je ceo svet pričao bio je u Italiji 6. februara,  kada je počeo najveći i najprestižniji festival Sanremo, na kojem Italijani biraju svog predstavnika za Evroviziju, a specijalni gost i ove godine bio je Zlatan Ibrahimović.

Na sceni se nije pojavio bilo kako, već uz zvuke najvećeg hita jugoslovenske dive Lepe Brene - "Luda za tobom".

Ali to nije prvi put da je fudbaler priredio šou u Evropi i svetu.

Na istom događaju 2021. godine, kada je takođe bio poseban gost, na scenu je izašao uz pesmu "Jutro je" od Nade Topčagić, o čemu se dugo pričalo.

Ibrahimović se u više navrata posle postignutog gola veselio upravo uz pesmu "Jutro je". Tada je pesma bila gotovo neizbežna u njegovoj kući.

Čuveni srpski narodnjak puštan je tada i sa zvaničnog razglasa na San Siru u sklopu zagrevanja fudbalera, na čelu sa Zlatanom.

On je jednom prilikom pevao i igrao, a sve je to zabeležio njegov prijatelj i objavio na svom Instagram profilu.

Iste godine, 2021., pevačica Nada Topčagić bila je gost iznenađenja na velikoj proslavi 40. rođendana fudbalske zvezde Zlatana Ibrahimovića.

Tim povodom Nada je otpevala njen najveći hit i omiljenu pesmu fudbalera.

Jutro nakon lude žurke na kojoj su se okupile velike zvezde, Nada je u hotelu u Milanu sabirala utiske, a za Telegraf je otkrila kakva je žurka bila:

- Fenomenalna! Sad smo se probudili, ugostili su nas kao familiju. Kada dođete kod prijatelja ne može da bude loše. O ovome će se tek pričati - poručila je tada Topčagićeva iz prestonice mode.

Znajući koliko je vezan za ovu numeru, najbolji prijatelji organizovali su pevačicin dolazak kao iznenađenje večeri.

(Telegraf.rs)