Na sceni se pojavio našminkan i u lancima! Ovo je predstavnik Hrvatske na Evroviziji, važio je za favorita

J. S.
Vreme čitanja: oko 1 min.

On je dobio najviše poena publike i žirija, a na sceni se pojavio sa šminkom, u neobičnom kostimu sa lancima

Printskrin: Youtube/ Dora | HRT

Hrvatska je večeras izabrala svog predstavnika za Evroviziju, koja će se u maju mesecu održati u Malmeu, a pobedu je odneo Bejbi Lazanja (Baby Lasagna) sa pesmom Rim Tim Tagi Dim.

On je dobio najviše poena publike i žirija, a na sceni se pojavio sa šminkom, u neobičnom kostimu sa lancima.

Muzičar čije je pravo ime Marko Purišić, osvojio je ukupno 321 bod i to čak 247 od publike .

Inače, on je važio za favorita od početka takmičenja zbog neobičnog scenskog nastupa i pesme koja pomalo podseća na Ramštajn.

- Hvala! Hvala svima što ste glasali. Ja sam uvek išao sa stavom nije gotovo dok je gotovo. Tek je gotovo kad je gotovo, nisam uopšte razmišljao o pobedi. Ne znam hoću li moći večeras zaspati. Samo mi je bilo uvek važno da damo sve od sebe i da mogu kasnije uveče zaspati da sam dao sve od sebe - rekao je u šoku nakon proglašenja, piše Večernji.hr.

U glasanju je učestvovao žiri iz četiri centra tamošnje državne televizije, Zagreba, Splita, Osijeka i Rijeke, kao i žiri iz četiri evropske zemlje, Nemačke, Ukrajine, Islanda i Italije.

Inače, prošlogodišnji pobednici Let 3 su se takmičili i ove godine sa pesmom Baba roga, i na sceni Dore su se pojavili dva puta, a drugi put tek posle završetka glasanja.

Dok su u polufinalima odlučivali isključivo gledaoci, u finalu su o pobedničkoj pesmi odlučivali glasovi žirija i gledalaca.

(Telegraf.rs)