Janjuš se na najteži datum u životu raspao zbog brata: "Vratio bih vreme kad smo ga učili da priča..."

M. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši košarkaš je istakao da daje sve od sebe da mu bude bolje, ali da jednostavno ima trenutaka kada ne može da se suzdrži...

Aktuelni zadrugar Marko Janjušević Janjuš nedavno je izgubio mlađeg brata, Mihajla.

On se sada kod voditelja Darka Tanasijevića setio njegovog odnosa sa njim, pa se dotakao i psa Vesne, za koju narod smatra da mu treba oduzeti, zbog nepažnje.

- Da mi neko da milion evra, ne bih dao Vesnu. Sada smo je u pabu testirali kada neko krene na nas kako reaguje, direktno skače na njega - rekao je Janjuš.

- Kakva je situacija ovih dana? - pitao je Darko.

- Juče sam bio malo bezveze, tj. malo više. Pa jesam okej, otkud znam, tako mi naiđe, malo mi bude loše. Biće mi katastrofa dan, u životu imaš najsrećniji datum, a u nekom trenutku se pojavi taj najgori dan, 25. u mesecu. To je ne dao Bog nikome... Imao bih i lepe i tužne fotografije, to je fotografija koju sam postavio kada se to desilo, nas trojica kada smo bili mali i odmah mi je pala na pamet. Kada si pitao Anđelu (prim.aut. Šparavalo): "Kada bi mogla da vrati vreme?", sve slike ti prođu kroz glavu. Ja bih na primer vratio kada smo ga učili da priča, sećam se scene, sedeo je u dubku i učili smo ga da priča: "Tata i mama" - rekao je Janjušević, pa dodao:

- Ne mogu ja uvek biti dobro. Naiđe ti čoveče, svaki put kada sam nervozan, nervozan sam jer razmišljam o tome. Kada god smo Aneli i ja zajedno, skrene mi misli, bude mi bolje.

(Telegraf.rs)