Objava Tačkaste Mare koja ljubi milionera kida srce: Pokazala kako je biti samohrana majka, u snimku lije suze

M. K.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Influenserka je period razvoda prebolela uz pomoć dece, zbog koje je dobijala snagu

Srpska influenserka Ivana Slipčević, poznatija kao Tačkasta Mara sa bivšim mužem Bojanom živela je u Nemačkoj donedavno.

Posle razvoda se vratila za Beograd i nedavno je pre uplovila u vezu za biznismenom milionerom Brankom Babićem, koga mnogi znaju kao "kralja obrva" i tvorca čuvene tehnike Phi.

Ono što im je zajedničko jeste i da su oboje razvedeni, kao i da iz prethodnih brakova imaju decu.

Ona je nedavno putem Instagrama rešila da otvori dušu o razvodu, a reči su bolne i teške.

- Nekako sam uvek izbegavala pitanja o razvodu, o tome kako sam prevazišla to, kako je potekao taj proces isceljenja, kako je bilo deci... uglavnom samo seen-ujem te poruke jer ne znam šta bih odgovorila ženama, jednostavno nisam želela na Instagramu da pričam o toj temi, nije tabu tema naravno, ali jednostavno nisam mogla... A toliko mi žena piše i izvinjavam se što ne odgovaram na tu temu, samo želim da vas podržim, da napišem da znam sve. I koliko je teško i koliko boli i koliki je strah, napor i da ni jedan dan nije lak. Ali isto znam i koliko svaka od vas treba da bude ponosna i da zna koliko vredi i koliko može. "Najjače stvorenje na Zemlji je majka"!

- Zato dignite glave visoko i znajte da se tamo negde neko upravo bori sa istim teškocama i neka vam na umu bude jedno: pre ili kasnije ćete spoznati svoju vrednost i svoju snagu i tada vam više niko neće moći ništa. U njihovim okicama ste svakako heroji i verujte mi da ma koliko god godina da imaju sve znaju i osete. A ja vam pružam podršku i snagu svakoj od vas koja mi se obratila... proći će, sve prođe i sve rane zacele - napisala je.

Inače, u jednom delu snimka ona plače, a to su, sudeći po videu, bili trenuci kada je klonula i zabršila na infuziji, pa se osećala slomljeno u usamljeno.

Tačkasta Mara pažnju je privukla osim svojim izgledom, tako i kulinarskim receptima, a kako je jednom prilikom ispričala, uživa u kuvanju za svoju decu.

Osim u kuhinji, Ivana se sjajno snalazi i na polju kozmetike i putovanja, pa neretko i o tome deli svoja iskustva sa pratiocima.

Na pomenutoj društvenoj mreži je uticajna i ima 136.000 pratilaca, a njen sadržaj je raznovrstan.

(Telegraf.rs)