Srpska političarka stala u odbranu muškaraca i očeva: Ima brutalnu poruku za žene, morate je pročitati!

N. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Ana je istakal da "očevi stvaraju novu istoriju očinstva" i da, danas, pored obaveze da donesu novac u kuću - učestvuju u svim aktivnostima

Printskrin: Instagram/ana_grozdanovic

Političarka i članica GO "SPS-a", Ana Grozdanović oglasila se putem Instagrama i pružila podršku muškarcima, očevima, čija uloga se decenijama unazad "ponižava" i "omalovažava".

Naime, Ana je istakal da "očevi stvaraju novu istoriju očinstva" i da, danas, pored obaveze da donesu novac u kuću - učestvuju u svim aktivnostima koje jedno novorođenče iziskuje.

- Danas očevi stvaraju novu istoriju očinstva. Svi znamo da su se ranije žene više bavile čuvanjem dece, a danas je to totalno drugačije. I zbog toga veliko srce za očeve. Nekada se od muškarca očekivalo da samo zaradi za porodicu, dok ga kod kuće čeka ručak i vreme za odmor od posla. A danas je otac onaj koji bije bitke na poslu, a kod kuće menja pelene, sprema hranu i jednako učestvuje u čuvanju dece sa svojom ženom. Zato je dosta ponižavanja muške uloge - jer su očevi pobedili ličnu prirodu!

Ona se zatim obratila i ženama i napomenula da "moraju više da poštuju muškarce".

- Žene, moramo muškarce da poštujemo više jer oni nisu kao mi, da se isplaču oni svaku bol oćute, drže u sebi i zato muškarci pre svojih žena umiru. Znam da će me neke samoživne žene osuditi kao i uvek zbog istine o muškarcima, i zbog lažne iluzije koju stvaraju svojim muškarcima kako bi ispale one nešto vrednije i umornije. Ali svako od nas zna da su uglavnom žene te koje okukaju muža na sahrani, muškarci pre zena umiru jer drže sve u sebi. Muškarac ima borbu van kuće zato im u kući obezbedimo mi žene - MIR - napisala je Ana.

Podsetimo, krajem prošle godine Ana je najavila da se "bavi zaštitom muškaraca te i da će formirati forum posvećen njima".

(Telegraf.rs)