Nakon Melininog šok poteza, njena bivša drugarica "uzvratila žestoko": "To sam rekla jer tako mislim"

N. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Hana je krajnje iskreno i otvoreno, bez vređanja bilo koje strane istakla šta je imala da kaže na temu razvoda svoje drugarice

Foto-montaža: ATA Images/Antonio Ahel, Youtube/Konačno petak

Nakon što je kreatorka Melina Džinović naljutila i otpratila drugaricu Hanu Hadžiavdagić Tabaković sa Instagrama posle njene izjave za Telegraf o razvodu, influenserka je "pecnula".

Naime, Hana je krajnje iskreno i otvoreno, bez vređanja bilo koje strane istakla šta je imala da kaže na temu razvoda svoje drugarice - i bez obzira na sve bila je potpuno nepristrasna.

Upravo njena izjava naljutila je Melinu, inače njenu drugaricu, zbog čega ju je ona otpratila sa mreža i time jasno stavila do znanja da je ljuta.

Međutim, drami između bivših drugarica tu nije kraj, jer je Hana sada svojom objavom izazvala pažnju - jer sudeći po rečima, upućena je bivšoj drugarici.

- Ja nisam od onih "izvini, rekla sam to u afektu". Ne, ja sam to rekla jer tako mislim - piše u objavi koju je postavila Hana.

Printskrin: Instagram/hana

Ispod iste ostavila je emotikon "začuđene žene" - što je jasan pokazatelj kome je upućena misteriozna poruka.

Podsetimo, Hana je novinarki Telegrafa otkrila "tajnu srećnog braka", pa se dotakla teme razvoda i istakla "da je Melina znala za koga se udaje, ali da bez obzira na sve ima pravo da ode".

(Telegraf.rs)