BRANKA BLEK ROUZ SE OGLASILA POSLE DISKVALIFIKACIJE U ZADRUZI: Ovo je njen odgovor na žestoku kaznu koja je čeka

Bivša učesnica rijalitija televizije "Pink" je iznela svoju verziju priče

Branka Blek Rouz diskvalifikovana iz "Zadruge" jer je, kako tvrdi produkcija, prekršila jedno od pravila ovog rijalitija. Međutim, ona je izjavila da je samovoljno napustila "Zadrugu" i da je pogrešila što je u njemu učestvovala.

Čeka je krivična prijava, ali to nije sve! Pink saopštio kakve kazne će tražiti za Branku Blek Rou, nakon napuštanja Zadruge! (VIDEO)

Ona tvrdi da higijena u rijalitiju nije baš nivou, bez obzira što mnogi kažu da su uslovi u "Zadruzi" ipak dobri, i nisu nalik onim na "Farmi", budući da su takmičari naselili luksuznu zgradu, u kojoj, kako se priča, ništa ne manjka, kao što su gledaoci i mogli da vide.

- Jednostavno, nismo imali osnovna sredstva za higijenu. Čak ni sapun nismo imali, posle smo dobili nešto, ali verujte, pod nije obrisan nijednom - rekla je Branka Blek Rouz za "Alo!" i, između ostalog, dodala:

- Zatim je došao neko iz produkcije i tu su mi dali da potpišem neki papir na kojem je pisalo da moram da pratim kaznu od 50.000 evra ako želim da napustim rijaliti. To je iznuda. Ja sam odbila i rekla da ništa neću potpisati dok ne dođu moj advokat i porodica - navela je ona.

Pogledajte kako je Branka bežala iz "Zadruge":

Da podsetimo, iz televizije "Pink" su u saopštenju naveli da će tražiti da se Branka Blek Rouz pravosudno kazni.

Ognjen Amidžić je na početku nominacija pročitao šta "ružičasta" namerava da preduzme

(Telegraf.rs/izvor: "Alo!")