NE MOGU DA GLEDAM KAKO SE LJUBE, HOĆU DA UMREM! U Zadrugu ušla Slobina žena, Luna pukla od besa, kukala i PLAKALA! (VIDEO) (FOTO)

Luna Đogani i Kija Radanović nisu pružile ruku jedna drugoj, a u "Zadruzi" je odmah nastao haos

Produkcija rijalitija "Zadruga" učesnicima je priredila večeras ogromno iznenađenje, zbog kojeg su neki poželeli da iskoče iz svoje kože!

NEVIĐENI HAOS! Sloba i njegova žena pričali, a evo šta su radili Luna i SVI ostali! (VIDEO) (FOTO)

Luna ronila suze zbog Slobe, a onda su u WC-u otkrili SVE misleći da ih niko ne čuje! (VIDEO)

Budući da su Sloba i Luna Đogani jasno stavili svima do znanja da osećaju jedno prema drugome više od prijateljstva, Luni je bilo najneprijatnije kada je ugledala Radanovićevu ženu Kiju na vratima.

Kija je ušla nasmejana, raspoložena, nije nije pružila ruku, iako ostalima jeste, pa je Luna doslovno poželela da propadne u zemlju, s obzirom na to da se privatno poznaju.

- Meni je neprijatno, hoću da umrem. Ja nju znam iz privatnog života, nije mi se javila, nije mi ni ćao rekla - pričala je Luna, a svi su joj poručivali da izdrži.

- Ne mogu da gledam kako se oni gledaju i ljube. Ne mogu da verujem šta se meni dešava, u životu se neprijatnije nisam osećala. Ne mogu u oči da je pogledam, ne mogu...

- Moraš da se ponašaš dostojanstveno. Moramo da se vratimo za sto - govorile su učesnice Luni, koja je bila van sebe.

Oči su joj se punile suzama, a u jednom trenutku nije mogla da se iskontroliše pa je i zaplakala.

- Samo da ne ostane ovde, inače ću umreti... - ponavljala je Luna, a ostali su je sve vreme tešili.

- Meni je krivo što mi se ona nije javila. Budi šmeker, reci ćao, šta god da sam ti uradila. Znamo se vrlo dobro ona i ja. Ja sam jedna kulturna devojka koja kad uđe u prostoriju pruži ruku i kaže ćao... Alo, ja sam slobodna devojka, ja ne treba da se osećam loše, mogu da radim šta hoću, oni treba da se osećaju loše! - vikala je Luna.

- Morala sam da dođem da kažem šta imam i da vidim svog muža. Ne zanima me šta majka jednog deteta misli... - rekla je Kija, koja je kao i Luna bila na ivici živaca.

Pogledajte snimak i celu večerašnju situaciju:

(Telegraf.rs)