Odrasla je u siromaštvu... Ovako izgleda kuća u kojoj živi Zorana iz "Zadruge" (FOTO) (VIDEO)

Pevačica Zorana Stefanov imala je teško detinjstvo i odrastala je bez oca, sa kojim ni danas nema nikakav kontakt

Pinkova zvezda Zorana Stefanov, koja se više od mesec dana nalazi u rijalitiju "Zadruga", odrasla je u siromaštvu i nimalo lakim uslovima za život, zajedno sa majkom, bratom i sestrama. Sa ocem nema nikakav kontakt, gotovo da ga i ne poznaje, budući da je još sa njenih šest godina prekinuta svaka veza sa njim.

ISPOVEST ZORANINE MAME: Moja ćerka od svoje šeste godine nema kontakt sa ocem, ona odlično zna šta znači biti princeza ali i prosjak! (VIDEO)

Zoranina majka Žaklina ispričala nam je u nedavnoj ispovesti da je bila domaćica i nigde nije radila, a ponosna je na to što je i uprkos svim poteškoćama uspela da izvede decu na pravi put.

Zorana je za majku najviše vezana, a jedna drugoj su maksimalna podrška u svemu.

Kuća u kojoj je Zorana odrasla je kuća u kojoj je odrasla i njena majka Žaklina.

Žaklina je bila jedinica bez roditelja, pa je odrastala u kući i dvorištu svojih bake i deke u Obrenovcu, gde je posle razvoda sa suprugom došla da živi sa decom kao samohrana majka.

POTRESNA životna priča Zorane iz Zadruge: Otac je godinama zlostavljao majku, a zbog nemaštine se kupala kod komšinice...

Danas, ta kuća i dvorište odišu ljubavlju i toplinom. Onom porodičnom.

- Mislim da sam ja živi dokaz da novac ne kupuje sve. Ja sam uvek patila za tim nešto više, a to više su, verujte, deca. Ja sam tek sad ispunjena. To je bila moja želja. Sa 15 godina sam rekla da ću imati petoro dece - rekla nam je Zoranina mama.

- Suprug je radio, ja nisam. Ja sam bila mama, bila sam domaćica. Ali igrom slučaja, deca i ja smo ostali sami, tako da sam ih ja sama odgajila. U principu, ja mogu da kažem da smo mi tek sad počeli da stajemo na noge, ove dve ćerkice su u Nemačkoj i dobro napreduju. Ja radim već nekoliko godina, ali dok su bili mali to je bilo menjanje poslova. Sama sam ih odgajila i Zorana odlično zna šta znači biti princeza, ali biti i prosjak. I mi to ne krijemo, ja sam ponosna na to. Mislim da su zato moja deca baš takva kakva su. Ja bukvalno sve sa osmehom prihvatam, znam koliko ih volim i šta sve mogu da uradim za njih - ispričala je u intervjuu majka Zorane Stefanov.

Pogledajte i kompletnu ispovest Zoranine majke Žakline za Telegraf:

A kako izgleda stan još jedne pevačice koja učestvuje u "Zadruzi", Teodore Džehverović, pogledajte OVDE.

Pogledajte najnoviju emisiju Zadruga Specijal

(Telegraf.rs)