Marku i Divni oduzeli ćerku Kristinu!

Socijalni radnici došli su u kuću Divninog oca Tome Milanovića, a onda su uručili rešenje o privremenom oduzimanje male Kristine

Divni i Marku DNK, učesnicima "Zadruge", privremeno je oduzeta ćerka Kristina (2). Naime, kako je sud odlučio, socijalna služba iz Svilajnca oduzela je dete bračnom paru Kocić zato što su uslovi u kojim je njihova ćerkica živela, kako se navodi, bili neadekvatni.

Socijalni radnici došli su u kuću Divninog oca Tome Milanovića u selo Gložane kod Svilajnca, a onda su uručili rešenje o privremenom oduzimanje male Kristine.

Podsetimo, Divnin otac Toma je u prvoj ispovesti za medije, koju je dao našem portalu Telegraf.rs, rekao da su već ranije dolazili socijalni radnici koji su hteli da uzmu Kristinu.

- Bili su iz socijalnog, dolazili su ovde... Odmah su došli, drugi dan. Kako su doznali da je dete kod mene, a oni u... Neko mora da je prijavio, sigurno. Ja ih nisam prijavio - rekao nam je svojevremeno Toma i dodao:

- Nisam ja bio tu, samo je žena bila. Tu su kupili nešto u prodavnici, doneli detetu... Ona im je rekla da će da mi kaže (da su bili, prim. aut.), ali on da dete da iz kuće - neće. Tako im je rekla - objasnio nam je tad Milanović.

Pogledajte i ceo razgovor i prvi ekskluzivni snimak iz kuće Divninih roditelja:

Podsetimo, Toma je ekipi Telegrafa tada rekao da mu Divna i Marko nisu ni rekli da ulaze u rijaliti. Kako je naveo, ćerka mu je rekla da im Kristinu ostavlja na dva, tri dana, pošto ona i Marko imaju nešto da završe u Beogradu.

Toma nam se tada požalio da malena Kristina nema pelene, da čekaju pomoć, iako je rekao da se on i žena trude da detetu pruže sve što mu treba. Evo u kakvim uslovima je živela mala Kristina.

(Telegraf.rs/"Kurir")