Pijani Sloba poludeo, hteo da prebije Nikolu, Luna nije mogla da ga smiri, a on svom snagom udario rukom o sto i urlao od bolova! (VIDEO)

Radanović je poludeo kada je video da Luna priča sa Nikolom, i posle te scene niko više nije mogao da ga smiri

Sinoć je u Zadruzi organizovana žurka. Sloba Radanović je bio raspoložen, pričao je sa svojom devojkom Lunom Đogani i pevao joj pesme. Ona je njemu izjavljivala ljubav i govorila mu koliko ga voli. Međutim, Radanović je popio veću količinu alkohola i baš se opustio.

Bio sam na kokainu, za noć sam gubio 20.000 evra na kocki: Mikijeva ispovest šokirala zadrugare!

U jednom momentu Luni je prišao novi učesnik Nikola Arsić i uputio joj par reči. Sloba je to video i jako mu je zasmetalo, počeo je da pravi ljubomorne scene i nastao je opšti haos. Hteo je da bije Nikolu, dok ga je Luna uspaničeno smirivala.

- Šta je reci mi? Znam da je nešto... Što m je Nikola prišao, jel to? Znači ljubavi kunem ti se Bogom, pričamo samo o ljušćenju krompira  - rekla je Luna.

- On bi da mu ja polupam pi*ku malo, a? Sad ću da mu kažem - rekao je Sloba.

- Ne, ne... Ako me voliš nećeš da kažeš - smirivala ga je Luna.

- Samo da nađem bubicu - odgovorio je Sloba.

Luna smiruje Slobu:

- Ne, ne... Ako me voliš, nećeš. Ja sa dečkom komuniciram normalno, kao sa svakim drugim muškarcem. Nemoj da praviš haos kad ga nema, dečko me ne muva. Kunem ti se u majku moju rođenu da me ne muva - rekla je Luna.

- Nema šta on tebi da prilazi, prebiću ga - rekao je Sloba.

Posle rasprave sa Lunom, Sloba je udario rukom od sto, a zatim je tražio da mu hitno stave gips:

(Telegraf.rs)