Pričaju da si prostitutka, a ti se družiš s njima! Anđelo poludeo kad je Teodora pomenula priče da je on gej, pa istrtljao svašta! (VIDEO)

- Družiš se sa mentolima koji ti napolju prave priče, budalo jedna - govorio je Anđelo Teodori

Anđelo Ranković i Teodora Džehverović posvađali su se zbog priča koje kruže po rijalitiju, a koje se tiču Anđelove seksualne opredeljenosti. 

Da smo napolju, nikad ne bih bila s tobom! Teodora sasula sve u lice Anđelu, pa prozvala Anu Korać i Minu Vrbaški! (VIDEO)

Dok su se Bora i Miki svađali u jednoj prostoriji, Anđelo i Teodora su se prepirali u drugoj.

- Anđelo, ja sam za tebe čula da si ti gej, a ne da se ja ljubakam sa muškarcima i devojkama - rekla je Teodora.

- To je rekla Zorana... Jeste gej, zato mi se digne ku*ac... Idi druži se sa Milanom, a sad idem sa Lunom da porazgovaram, zato što nisam hteo da je je*em - uzvratio je Anđelo.

- Družiš se sa mentolima koji ti napolju prave priče, budalo jedna. Pričaju da si prostitutka, a ti se družiš s njima. Budalo jedna! - ponavljao je iznervirani Anđelo.

A onda su u dnevnoj sobi pričali sa Milanom, koji je govorio Teodori da nije lepo da se tako zeza.

- Njega će prozivati, jer je maneken - rekao je Milan.

- Zorana je rekla zbog onog, Luna u afektu... A na kraju krajeva, tu Lunu sam ja iskulirao, tu Lunu sam ja mogao da poje*em. Ne možeš da se zaje*avaš zato što su ti četiri osobe rekle da sam ja peder - rekao je Anđelo.

- Ja sam se zezala! Ako mu kažem da je zezanje, nije zlonamerno, brate. Nisam znala da njega to toliko nervira - rekla je Teodora.

Pogledajte prepirku:

(Telegraf.rs)