Neće mene žene da prave budalom, krvi ću im se napiti! Bora odlepio, nastavio da vređa Macu, a reakcija zadrugarki je bila NEVEROVATNA! (VIDEO)

- Kad vas žena zaje*e, marš bre napolje. Ako žene zasluže treba da ih držite ko malo vode na dlanu - urlao je Bora

Nakon što je Bora fizički napao Macu i počeo da je davi, Santana je nastavio da vređa Diskreciju i sve žene, a reakcija ženskog dela ekipe je bila zaista neshvatljiva.

Ženama treba vaspitna! Bora vređao i ponižavao Macu i sve žene, Miki joj tražio da mu vrati prsten, a ona je potezom oduševila sve! (VIDEO)

Santana, koji je očigledno izgubio svaku kontrolu, nastavio je da pljuje po Maci, ali i svim ženama.

- Šta mi rade ovo, je*o te, napravili mene budalom... sa debilkom jednom koja muža neće videti, mene našla da vara... Beži bre, budalo. Sprdali smo se zezali, a ne da me neko ponižava. Muškarci, nemojte da dozvolite da vas žene vrte u životu, bićete pi**ice i go*na - vikao je besni Bora i nastavio:

- Kad vas žena zaje*e, marš bre napolje. Ako žene zasluže treba da ih držite ko malo vode na dlanu. Da budu prave domaćice, da čuvaju decu...

To Bori nije bilo dovoljno pa je nastavio sa svojim monologom.

- A ne da vas žena je*e, da mi urade ovakve stvari, ko Maca meni, ma krvi ću im se napiti. Drago mi je što se desilo, na silu nemojte ništa raditi - zaključio je Bora, a sve vreme su ga Saška i Jelena podržavale, a slično je bilo i sa ostalim ženama koje su u tom trenutku bile u prostoriji.

Bora ponovo vređa Macu i sve žene:

(Telegraf.rs)