Učesnici Zadruge kukaju i plaču zbog hrane, a pogledajte SPISAK svega što su pojeli za samo 4 dana! (VIDEO)

U Beloj kući zadrugari se svakodnevno žale na "užasne uslove" i manjak hrane, iako činjenice pokazuju potpuno drugačije stanje

Od 6. septembra, kada je "Zadruga" počela, pa sve do danas, gledaoci skoro svakodnevno slušaju kako nemaju šta da jedu, te da su uslovi u kojima žive kao u logoru.

Međutim, iako sve zavisi od njihovog internog dogovora, pa i to da li će hranu kupovati svako za sebe ili će se organizovati, te činjenica da vrlo često dobijaju hranu u ogromnim količinama, žalbe ne prestaju.

No, onaj ko je verni pratilac "Zadruge" jasno je mogao da vidi koliko hrane zadrugari imaju i dobijaju, a tu su i činjenice produkcije.

Jelena Golubović napustila Zadrugu! Svi u šoku kad je Ognjen saopštio da MORA ODMAH da izađe! (VIDEO)

Tako je voditeljka Dušica Jakovljević i zvanično saopštila šta se sve pojelo u "Zadruzi", za samo 4 dana.

- Idemo po danima... 30. decembra: prase i jagnje. 31. decembra: prase, sarma, predjelo i salata. Prvog januara sva hrana bila besplatna. 2. januara: tepsica prebranca, šerpu sarme, četiri teprije pite, šest paketa ribe, turšiju, tri paketa kolača, rusku salatu, šest paketa roštilja, tri mimoza salate, dva suva mesta, dvadeset hlebova i pet paketa kolača. 4. januara: pet kilograma jabuka, pet kilograma pomorandži, pet kilograma mandarina, pet kilograma kupusa, pet kilograma šargarepe i tri kilograma limuna - rekla je Dušica.

- U međuvremenu, ukućani su išli u kupovinu, ali se nisu dobro organizovali, već su umesto hrane kupovali kreme i ostala sredstava za higijenu. Takođe, zadrugari su povodom Božića dobili česnicu i vino, a za ručak je trebalo sami da se snađu, ali oni to na kraju nisu uradili. Podsetimo, "Zadruga" funkcioniše kao realan život! - navela je Dušica.

Podsetimo, Jelena Golubović prethodne noći NAPUSTILA je Zadrugu. Zbog čega i kako je to izgledalo pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)