Budalo, polomiću ti kosti, zadaviću te! Goca htela da zgromi Teodoru, neverovatno je šta je sve rekla svojoj ćerki! (VIDEO)

Goca je izgubila živce i održala je Teodori pravu bukvicu

Printskrin: TV Pink

Kad joj padne mrak na oči Goca ne vodi računa o tome šta priča, a kako je noćas izvređala Teodoru, teško je i opisati.

Miljana doživela nervni slom, htela da se naguta lekova, pretila da će da preseče vene, obezbeđenje je u poslednjem trenutku sprečilo! (VIDEO)

Goca je pobesnela posle još jedne Teodorine ljubomorne scene, i održala je svojoj ćerki pravu bukvicu koja je obilovala psovkama i uvredama.

- Je l' treba njegova porodica da gleda kako ga mltretiraš. Znači, Teodora, budeš li još jednom pravila ljubomorne scene, ti si ga naje*ala od mene, naje*ala. Budalo, da li si ti normalna - vikala je Goca, a Anđelo je pokušavao da je umiri:

- Nismo se svađali, nismo ni vrištali.

Međutim, Teodorinu majku to nije zanimalo i ona je nastavila sa bujicom uvreda.

- Pa razbiću te, bre, nemoj da mi govoriš, dobro, hoćeš ja sad da te podje*avam sve vreme... Kako ne razmišljaš o svojim postupcima - urlala je Gordana dok je njena ćerka bila manja od makovog zrna, a onda je usledio vhunac.

- Zapamti šta sam ti rekla, još jednom, Teodora, nemoj da izvlačiš đavola iz mene, nemoj da ti ovde lomim kosti, da ti se smeje čitav narod,. Saberi se jednom u životu. Pun mi te je ku**c više, zadaviću te, napraviću skandal ovde, tako ću te blamirati da ćeš da zapamtiš, je*aću ti mamicu u pi**u ja, ti znaš mene kad popi*dim - nije se zasutavljala Goca.

Goca vređa Teodoru:

Video: Pitali smo ljudi na ulici šta misle o Zadruzi, Slobi, luni i Kiji:

(Telegraf.rs)