Prva slika Janjuša posle izlaska iz Zadruge, evo koga je prvog zagrlio (FOTO)

Nakon što je Janjuš pobegao iz Zadruge jedva je čekao da zagrli samo jednu osobu

Marko Janjušević Janjuš u četvrtak, 6. aprila samoinicijativno je napustio rijaliti, tako što je razvalio vrata i pobegao.

Razvalio vrata i otišao: Janjuš napustio Zadrugu! (VIDEO)

Kap koja je prelila čašu za Jnajuša je bila kazna Velikog šefa nedeljnim honorarom, pošto je odbio da učestvuje u popodnevnom zadatku.

Kao što je biloi očekivano, Janjuš je nakon bekstva iz Zadruge otišao kući, a prva osoba koju je zagrlio jeste njegova ćerkica Kruna za kojom je tokom boravka u rijalitiju vidno patio. Upravo sa njom Janjuš je napravio prvu fotografiju po izlasku iz Zadruge, i evo kako tata i ćerka izgledaju nakon 7 meseci razdvojenosti:

Nakon što je objavio fotografiju, Janjuš se oglasio i kratkom porukom.

. Hvala svima koji su me podržavali svih ovih 7 meseci. Trudio sam se koliko sam mogao na svim poljima, što da zabavim narod, što da opravdam koliko sam plaćen, ali moja sreća i sudbina je takva... Uvek me mučio taj kratak fitilj koji mi ništa nije dobro doneo al' eto, neka ostane na tome. Ružno ni o jednoj osobi neću reci nikada, ma da l' sam bio dobar ili loš sa njima. Sam ću svoje greške ispaštati kao i uvek, ma kolike one bile... Život ide dalje, a ja ću se već nekako snaći... - poručio je Janjuš koji se, sasvim je sigurno, kaje zbog učinjenog.

VIDEO: Nervni slomovi u Zadruzi

(Telegraf.rs)