Nemate facu za Beograd, ni ti, ni mama! Miki se žestoko posvađao sa Teodorom, pa popljuvao muziku koju ona sluša (VIDEO)

- Bolje školu da si završila, da si pročitala nešto u životu, a ne što si krenula po splavovima - urlao je Miki

Miki Đuričič se brutalno posvađaoa sa Teodorom. Pčelar iz Kupinova je zamerio Džehverovićevoj što sluša pesme koje se njemu evidentno da se ne sviđaju.

- Naravno da si retard kada slušaš pesmu, ložiš se, kokain, ludilo, ovo, ono... Je l' to tvoj svet? - bio je besan Miki

- Zapitaj se što omladina to voli? Ti ćeš da menjaš svet? Vidim, promenio si sebe. Tvoj život je sjajan - urlala je Teodora na Đuričića.

Pljupštale su ružne reči.

- Sada ste vi rijaliti igrači... Stan u Emiratima, mafija, novčanice... Što ne znaš pisca jednog da nabrojiš. Bolje školu da si završila, da si pročitala nešto u životu, a ne što si krenula po splavovima. Bolje da si obrazovala. Budalo nepismena.  Nemate facu za Beograd, ni ti, ni mama - rekao je Miki, koji je nastavio besni:

- Rekao sam da je ta muzika smećarska... Glumi ona ludilo. Hromirani BMW, kalašnjikov. Je l' se gudraš? Šta pevaš ono što nemaš? Baba kopala kukuruze u Kačarevu, a ti pevaš o BMW-ima i kalašnjikovima. Ova televizija promoviše ove džudže kao što ste vi. Džudžava. Bavite se muzikom zbog para, da bi para zaradili. Od kada muzika ne menja svet, zato nam je i ovako - besan je bio Miki.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Pitali smo ljude na ulici šta misle o Zadruzi, Slobi, Kiji i Luni:

(Telegraf.rs)