Anđelov otac prvi put u javnosti! Otkrio istinu o viđanju sa Gocom, rekao šta misli o Teodori, a sinu uputio poruku koja će ga zaboleti!

Otac Anđela Rankovića, Slaviša Milaš, prvi put je progovorio o situaciji sa sinom, o Teodori i Gordani Džehverović, i otkrio pravu istinu

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković okončali su vezu posle Zadruge iako su mnogi bili uvereni da će njihova veza trajati još dugo, jer su važili za najskladniji par u rijalitiju. Kako je Anđelo naveo, glavni krivac za njegovi i Teodorin raskid jeste Gordana Džehverović, koja se, kako je tvrdio, tajno viđala sa njegovim ocem.

Tim povodom oglasio se Anđelov otac Slaviša Milaš, koji se do sada nije pojavljivao u medijima.

- Mnogo me je povredila Anđelova izjava i tuđi komentari da smo Gordana i ja glavni krivci za njegov raskid sa Teodorom, a pogotovo izjave da smo Goca i ja u vezi i da se viđamo tajno! Gordana i ja smo se videli samo jedanput na moje insistiranje u nadi da će mi pomoći da lakše stupim u kontakt sa sinom, jer sam video koliko ga ona voli i podržava njegovu vezu sa ćerkom Teodorom, što je bio slučaj i sa mnom. Začudilo me je, pošto je Anđelo dobar i elokventan dečko, da izjavi kako smo Gordana i ja krivi za njegov i Teodorin raskid, a mi smo samo dvoje normalnih ljudi koji su maksimalno podržavali tu vezu, što je i logično, pa to su naša deca - rekao je Anđelov otac.

Dosta sam ćutao! Anđelo progovorio o raskidu sa Teodorom, rekao da je glavni krivac njena majka, pa šokirao detaljima! (FOTO)

- Ja mislim da je moje prezime više smetalo njegovom ujaku Peđi i mami Ljiljani, kao što im sada smeta prezime Džehverović, i to je jedini razlog zašto ne prihvataju Teodoru, koja je jedna divna, kulturna, pametna i stabilna devojk, i žao mi je što će moj sin vremenom uvideti šta je izgubio. Samo je trebalo da prati svoje srce i ne postoji ništa lepše na svetu od spoznaje da pored sebe imaš osobu koja te bezgranično voli, ceni i poštuje, i kada dva srca kucaju kao jedno. Ljubav se ne kupuje prezimenima i parama - izjavio je Anđelov otac i dodao:

Teodora se oglasila nakon prozivki između Anđela i njenog brata, sve što je imala da kaže stalo je u 7 reči! (FOTO)

- Teodorina majka Gordana se videla sa mnom, jer Anđelo i ja nemamo komunikaciju, i to je navodni razlog njegovog i Teodorinog raskida. Ni Anđelov ujak ni majka ne razgovaraju sa Teodorom, pa je po tome trebalo odavno da raskinu. Bilo ko da daje takve besmislene i sulude izjave da se Gordana i ja tajno viđamo i da smo u vezi, neka bude svestan da time može da povredi nekoga i da napravi ljudima probleme u porodici. Što se tiče Gordane Džehverović, ona je jedna divna žena, majka, domaćica, a sve reči hvale imam i za njenog supruga i sina Savu, za koje znam da su mog Anđela iskreno voleli i podržavali - zaključio je Slaviša.

VIDEO: U jeku skandala između Anđela i Goce, mama Džehverović oplela po njegovoj porodici

(Telegraf.rs/Pink.rs)