Zabranili su joj ulazak u Crnu Goru, oduzeli džip od 80.000 evra, a ona sada ulazi u Zadrugu 2 provokativnija nego ikad?!

Tamara Đurić proslavila se u rijalitiju Farma, čiju je sezonu tada obeležilo rivalstvo nje i Stanije

Bivša učesnica rijalitija Farma i jedna od najintrigantnijih ličnosti u zemlji, Tamara Đurić, nakon što su je deklarisali kao bezbednosno interesantnom osobom naći će se u najgledanijem rijaliti šou programu Zadruga 2

- Od kada su je proglasili bezbedosno interesantnom osobom zbog poznanstva sa opasnim momcima iz Srbije, Tamara želi da ispravi grešku koja joj je nametnuta, pa će možda u rijalitiju ispričati svoju priču - priča izvor blizak Đurićevoj i dodaje:

-  Tamara je nedavno raskinula vezu, pa samim tim nema nikakve prepreke da otvoreno progovori o temama koje su punile novinske članke, a i malo odmori od spoljnog sveta. Osim toga, sprema se i fizički, svakodnevno trenira kako joj boravak u najpoznatijem imanju ne bi bio problem - završava izvor.

Takmičio se u Zvezdama Granda, bio je učesnik Farme, zbog loših komentara se povukao iz javnosti, a sada ulazi u Zadrugu 2!

Tamara je medijima postala poznata nakon učešća u rijalitiju Farma. Atraktivnija nego ikad, oštrog jezika Đurićeva će zasigurno biti jedan od najinteresantnijih takmičara.

Besna kola, besna ona: Tamara Đurić provozala oldtajmera:

(Marko Pantić, m.pantic@telegraf.rs)