Poznata si, jer si rodila dete maminom dečku! Nezapamćena svađa Stanije i Aleksandre, uvrede prštale na sve strane! (VIDEO)

- Ja sam čula da tebe plaćaju za seks i da si zbog toga popularna - odbrusila je Aleksandra Staniji

Rijaliti učesnice Aleksandra Subotić i Stanije Dobrojević posvađale su se na krv i nož!. Takmičarke su jedna drugu "počastile" teškim uvredama, a zadrugari su u čudu gledali ovu žestoku svađu.

Subotićeva i Aleksandra došle su u sukob jer je Stanija izjavila kako je Subotićeva oličenje glume i ograničenja, a kada joj je pomenula ćerku, Aleksandra joj je žestoko uzvratila.

Ljuba Pantović otvoreno priznala da li će se pomiriti sa ćerkom Aleksandrom, ovim njenim rečima se niko nije nadao! (VIDEO)

- Rijaliti pobednice, pošto si mi spomenula dete, da te podsetim kada si poslednji put bila aktuelna u medijima: Kada si se prepucavala sa Sorajom oko oralnog zadovoljavanja - rekla je Aleksandra Staniji.

- Ljuba je pisala po zidu Aleksandar i Ljuba, tako si postala poznata, jer si rodila dete maminom dečku. Meni je žao tebe i tvoje sudbine, idi voli Davida i čuvaj ga. Ostavila si dete maminog dečka kući i napadaš me ovde. Shvatila sam tvoj profil. Ti si meni nedorasla - vikala je Stanija na sav glas.

- Ja sam čula da tebe plaćaju za seks i da si zbog toga popularna. Ja sam došla da zaradim za dete. Stanija mrzi žene koje imaju decu i nisu obrazovane - rekla je Aleksandra.

Zadrugari su gledali u čudu Aleksandru i Staniju koje su u naletu besa jedna drugoj izgovarale strašne uvrede.

Kako je izgledala svađa Subotićeve i Dobrojevićeve i šta su sve rekle jedna drugoj pogledajte u nastavku:

VIDEO: Vladimir provocirao Staniju, ona mu otkrila šta je radila bivšem dečku

(Telegraf.rs)