"Jecao sam od bolova dok su me tukli!" Šokantne tvrdnje MC Damira nakon bežanja iz Zadruge! (FOTO)

- Pišali su po mom krevetu, polivan sam vodom i govnima, sve sam izdržao, ali ne mogu da spavam od bolova... - napisao je MC Damiro

Bivši rijaliti učesnik MC Damiro u sredu, 17. oktobra svojevoljno je napustio Zadrugu zbog čega je diskvalifikovan.

MC Damiro nije imao honorar u Zaduzi 2 i odrađivao je kaznu iz prethodne sezone rijalitija iz koga je takođe pobegao, pa je produkciji je dužan da plati čak 100.000 evra zbog ponovnog kršenja ugovora!

Damir se nije oglašavao odmah po napuštanju Zadruge, ali je rano jutos na svom Instagram profilu izneo šokantne tvrdnje. Naime, bivši rijaliti učesnik tvrdi da su ga je obezbeđenje tuklo pre nego što je otišao sa imanja u Šimanovcima, a sve se dešavalo bez znanja produkcije.

MC Damiro je na fotogradiji pokazao 200 dinara i da je to sav novac koji je imao kod sebe kada je napustio Zadrugu.

-  Izvinite duše moje, bolelo me je. Nije produkcija kriva jer nije videla kada su me sinoć udarali. Za moje zdravlje bih izašao 3.000 puta, a nekima sam vredan ovoliko kao na slici jer je ovo jedino sa čime sam izašao. Ja sam MC Damiro, nikada moje fanove ne bih izdao da me moje kosti nisu bolele! Pišali su po mom krevetu, polivan sam vodom i govnima, sve sam izdržao, ali ne mogu da spavam od bolova. Izvinjavam se dobrim ljudima koji me podržavaju -  poručio je Damiro.

Šok! Takmičar napustio Zadrugu, produkcija ga nikad brutalnije kaznila! (VIDEO)

VIDEO: Marija Kulić se upiškila u gaćice tokom svađe sa Davidom

(Telegraf.rs)