Samo 11 odsto glasova! On je napustio Zadrugu, a onda je otkrio istinu o odnosu Marijane i Cobeta, o kojem svi bruje! (VIDEO)

Pevač nakon što je napustio rijaliti otkrio je veliku tajnu o odnosu svog oženjenog kolege sa ovom učesnicom o čemu već danima svi bruje u Zadruzi

Prošle noći još jedan ukućanin je napustio Zadrugu, a glasovimsa publike odlučeno je da to bude pevač Marko Stolić.

Nominovani za izbacivenje bili su Lazar Jeremić, Marijana Zonjić i Marko Stolić.

U igrice koja je bila organizovana za ova tri zadrugara, pobedu je odneo Lazar Jeremić nakon čega su mu duplirani glasovi, a Marko je sa najmanjim procentom glasova publike napustio rijaliti.

On je po dolasku u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević prokomentarisao odnos Marijane i Cobeta, budući da se sve više priča o njihovim međusobnim simpatijama, iako je Cobe oženjen.

- Ja mislim da tu postoji samo drugarstvo. Ne znam kako je delovalo ovde. Marijana je bila sa nama u budžetu. Bili smo svi zajedno. Primetio sam da je Marijana postala posesivna i naljuti se na Cobeta kada mi odemo negde bez nje. Mislim da se ona Cobetu sviđa. Rekao je da bi bio sa njom da nije u braku. On je sam sebe ubacio u tu priču - rekao je Marko koji je bio blizak sa ova dva zadrugara.

Pogledajte kako je sve to izgledalo u snimcima ispod teksta:

(Telegraf.rs)