"Nema potrebe da mi bude blizu..." Vojke bežao od Sare na snimanju, a evo šta ona kaže na to! (FOTO)

Sara i Vojke raskinuli su krajem oktobra, a posle raskida nisu ostali u dobrim odnosima

Sara Reljić/ Foto: Nikola Tomić

Bivši rijaliti učesnici, Sara Reljić i Vojke Đans, bili su najskladniji par u Zadruzi 1, a sada, kako stoje stvari, čak se i izbegavaju kada se sretnu. 

Tako je bilo i na Pinkovom snimanju novogodišnjeg programa u Šimanovcima, u četvrtak, 13. decembra, kada su se njih dvoje potpuno mimoišli.

Sara i Vojke raskinuli su krajem oktobra, konkretne razloge ni jedno ni drugo nisu želeli da otkriju, a na snimanju je Đans izbegavao susret sa svojom bivšom ljubavi.

- Ne znam što beži od mene, nismo više zajedno, nema potrebe da mi bude blizu - rekla je Sara, koja novu ljubav još uvek nije pronašla.

Vojke Đans/ Foto: Nikola Tomić

- Nisam zaljubljena, slobodna sam kao ptica na grani. U Novoj godini sebi želim uspeh na poslovnom planu i da moja porodica bude zdrava - izjavila je Sara i dodala kako želi da je ljudi doživljavaju kao pevačicu, pre svega.

- To je samo jedna godina od mojih 22, biće i drugih pa će da se zaboravi na rijaliti. Želim da budem kao Ceca ili Brena, da imam takav uspeh. Karleuša je za mene previše - zaključila je pevačica.

Sara Reljić/ Foto: Nikola Tomić

VIDEO: Sara Reljić o raskidu sa Vojketom

(Telegraf.rs/Svet)