Luna i Marko otišli na snimanje emisije, ona pobesnela zbog onoga što je izjavio, izbila žestoka svađa, a sve zbog Dragane Mitar! (VIDEO)

Luna nije mogla da pređe preko Markovih reči u vezi sa Draganom Mitar, a većina zadrugara ju je podržala

Luna Đogani/ Printskrin: TV Pink

Luna Đogani i Marko Miljković gosti su naredne epizode emisije "Magazin In" Sanje Marinković, a iako su gostovali kao novopečeni par iz Zadruge, uspeli su da se posvađaju na snimanju, i to zbog Dragane Mitar.

Marko je u jednom momentu spomenuo Draganu Mitar, takođe učesnicu Zadruge čiji privatan život je u jednom momentu bio jedino o čemu se pričalo u Beloj kući, zbog čega je Luna načisto pobesnela.

- Rekao je usred emisije o Dragani da je ona zavodnica, da je lepa, da ima lep osmeh, da može da osvoji svakog muškarca u kući... O čemu ti pričaš usred emsiije?! Ja nisam reagovala, ja sam ćutala i smejala se na silu, još me uhvatio za ruku, ja se tresem, hoću da crknem! To je bilo katastrofa. Ja ne mogu da zamislim da sedim u emisiji s njim i komentarišem kako je Aleksa lep, kako je ovo, kako je ono... Nije mi lepo, ružno mi je - besnela je Luna.

Dragana Mitar/ Printskrin: TV Pink

- Ja sam pored tebe, ti me držiš za ruku, komentarišeš drugu ženu! Pa, to nije normalno, bre! I to ženu za koju je rekao da je njegov tip, da mu se sviđa, ali je udata... Tvoja partnerka se oseća loše, plače joj se u emisiji, ja bih pre umrla nego da se on tako oseća zbog mene! On kao da namerno to radi da bih se ja tako osećala - besnela je Luna.

Luna Đogani/ Printskrin: TV Pink

Ovo je izazvalo haos za stolom, pa su se i drugi zadrugari uključili u raspravu, a većina je bila na strani Đoganijeve.

Međutim, situacija se kasnije primirila, pa su se Luna i Marko pred spavanje, u krevetu, očigledno izmirili.

- Ja tebi neću ništa da branim. Sama moraš da shvatiš šta je dobro, a šta loše. Ko je dobar, ko loš. Šta ti se desilo sad? Ko ti je rekao šta pa si odlučila da večeras pričaš sa mnom? - pitao ju je Marko u jednom momentu, dok ga je gledala sa osmehom.

Marko Miljković/ Printskrin: TV Pink

- Moram da prihvatim takvog kakav si. Svi misle da ja tebe više volim. Prihvatiću to, šta da radim - rekla mu je Luna.

Pogledajte i snimak "pomirenja":

VIDEO: Marko i Luna ispod pokrivača: Strasno ju je ljubio, a zatim je ona rekla: "Odmah"

VIDEO: Dragana Mitar briljira: Moj Siniša kaže da nije imao devojku koja je tako lepa i dobro se je*e

(Telegraf.rs)