"On je 10 dana tražio mesto gde možemo da se poljubimo": Dragana Mitar tvrdi da joj se Ša udvara, svojom pričom šokirala sve! (VIDEO)

- On je neko ko vara svoju ženu, htela ona to da prizna ili ne - rekla je Dragana

Dragana Mitar tvrdi sa se reper Nenad Aleskić Ša zaljubio u nju i da joj se udvara. Modelsica je sve ovo ispričala Zorici Marković i Zlati Đurković.

- On je deset dana tražio mesto gde možemo da se poljubimo, pitao me da se čujemo kad izađemo odavde. Napisao mi je: 'Gorim', 'Ne mogu da izdržim' i 'Ne dam te nikom'. Sve mi je to pisao! Ujutru posle pitanja novinara on mene pita da li je okej odgovorio, ja kažem da jeste. Deteta mi mog! On je čekao da ga zove žena i da mu da znak da može da se igra. On je neko ko vara svoju ženu, htela ona to da prizna ili ne. Moje mišljenje je da se on stvarno zaljubio, ali da se us*ao. Čim me uhvatio za ruku, više se ne igramo. Žao mi je što je ovaj zadatak ovako ispao, htela sam da izvučem nešto kad bude žurka. On je nesrećan u svom braku, to je problem - rekla je Dragana.

- Razapeću te ako me lažeš! On voli svoju ženu više od svog života, svi znaju kakav je njegov brak - odbrusila joj je Zlata.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)