"Odvratno je, neću da gledam to!" Zadrugarima pušten snimak Luninog i Markovog seksa, ona izletela napolje, on se uhvatio za glavu! (VIDEO)

Luna nije mogla da gleda snimak, pa je istrčala u dvorište i uši prekrila rukama

Luni Đogani i Marku Miljkoviću pušten je snimak njihovih ljubavnih akcija, između ostalog i seksa koji su redovno upražnjavali tokom proteklih dana.

- Šta puštate ovo? - rekla je Luna kada je videla šta se dešava i istrčala napolje iz kuće, a Marko se uhvatio za glavu.

Ona je sve vreme držala ruke na ušima kako ništa ne bi čula dok je sedela u dvorištu, a zadrugari su gledali njihova gola tela dok su ulazili u tuš kabinu, gde su imali seks...

- Sve ste videli. Ovo ne treba da se komentariše - rekao je Marko nakon puštenog snimka, dok se Luna besna vratila u kuću.

Luna Đogani/ Printskrin: TV Pink

- Stvarno ste bezobrazni. Boli nas uvo, zajedno smo... Odvratan je klip, neću da gledam to! Ovde svi imaju seks! Šta? Vas su rode donele?! Neprijatno mi je da to gledaju ovi ljudi ovde, zabole me za milione! - vikala je Luna.

A na voditeljev komentar kako su njih dvoje u ovoj nedelji najaktivniji na planeti, Luna je rekla: "To je zato što smo u hotelu. Mnogo mi je lepo. Non-stop sam (da ne kažem šta), 24 sata, ne znam šta mi je".

Kako je sve izgledalo, pogledajte na snimku:

(Telegraf.rs)