Bivši dečko Ane Korać progovorio o ulasku u Zadrugu: Spreman je da je raskrinka i otkrije kompletnu istinu o prostituciji! (VIDEO)

Postoji mogućnost da uđem u tu Zadrugu, da odbranim sebe od tih priča da sam makro, psihopata i kriminalac - izjavio je Filip Mijatov

O Filipu Mijatovu se poslednja 24 časa uveliko priča, tačnije otkako je Ana Korać izjavila da je bežala od njega jer ju je proganjao, a potom on demantovao sve njene navode objavivši fotografije i snimke na Instagramu.

Kako stvari stoje, Mijatov je spreman da uđe u Zadrugu i sretne se oči u oči sa Anom, pa se tim povodom obratio pratiocima na Instagramu.

- Postoji mogućnost da uđem u tu Zadrugu, da odbranim sebe od tih priča da sam makro, psihopata i kriminalac. Agenda ulaska u Zadrugu mi je ta Ana Korać - to će mi biti najlakše. To je agenda broj 1Agenda broj 2 - prostitucija. Kompletna istina o prostituciji. Od Pančevačkog mosta do one elitne. Agenda broj 3 - humanost. Hoću da se borim za tu glavnu nagradu i da tu glavnu nagradu osvoji neko kome je potrebna - rekao je Filip na snimku koji je objavio na Instagramu, a deo toga ispisao je i u opisu videa.

Printskrin: Instagram/filip_mijatov

Mijatov je prethodnog dana objavio nekoliko snimaka i fotografija kao dokaz tome da Ana ne govori istinu o tome da nije imala ništa sa njim, a osim toga izneo je i dokaz da joj je slao novac iz inostranstva

VIDEO: Mića raskrinkao Anu: Imala je seks sa Slobom, dosta sam ćutao i branio je!

(Telegraf.rs)