"Mislili smo da studira i da se bavi manekenstvom..." Baka Ane Korać u lošem stanju zbog unuke, nada se da će od nje saznati pravu istinu

- Ana je uvek u porodici važila za dobro dete i miljenicu, a sad se sve okrenulo naopačke, kao da govore o nečijem tuđem unučetu - rekla je Anina baka

Foto: Nikola Tomić

Ana Korać našla se u centru skandala kada je njeno ime dovedeno u vezu sa prostitucijom. Vremenom, nakon tvrdnji njenog bivšeg dečka, biznismena Filipa Mijatova digla se prašina i podgrejale su se priče oko Aninog bavljenja najstarijim zanatom.

Priče koje kruže o Koraćevoj potresaju njene najbliže, a njena baka Milja Korać zbog unuke ime ozbiljne zdravstvene probleme.

- Nisam u bolnici, ali sam strašno loše. Srce me steže zbog svega što se dešava. Ne mogu da ne gledam rijaliti, a kad gledam, srce hoće da mi stane. Bolesna sam i nigde ne mogu. Ana je uvek u porodici važila za dobro dete i miljenicu, a sad se sve okrenulo naopačke, kao da govore o nečijem tuđem unučetu, a ne o mojoj i Perinoj Ani - izjavila je baka Milja, inače majka Aninog pokojnog oca.

Stanovnici Ivanjice kažu da im je bilo sumnjivo čime se Ana bavi u Beogradu, jer su njeni roditelji prosečni radnici koji nisu u mogućnosti da joj plate estetske operacije koje je uradila.

Ana Korać, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Do Aninog boravka u rijalitiju Zadruge, njeni baba i deda su mislili su da ona u Beogradu studira i da se bavi manekenstvom, ali sada ih saznanja o uuci posebno pogađaju, kao i celu porodicu.

- Svima je čudno šta se priča o Ani. Takve stvari bi svakome smetale. Pravo da vam kažem, šta je radila u Beogradu, mi ne znamo. Znamo da je imala strašno ljubomornog dečka, to nam je pričala kad svrati. Otac i majka su joj činili sve što mogu, a bila je lepa i kao mala. Prati modu, pa se valjda i menja. Ne znamo šta je istina odo onog što se priča, ali nam je žao Ane, jer je naša krv i znamo da se sekira. Ne možemo da gledamo kad je svi napadaju, a volimo da je posmatramo, jer je predugo već zatvorena tamo, pa smo je se uželeli. Muka kad gledamo, muka kad ne gledamo - objašnjava Anina baka.

Ana Korać, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Baka Milja dva puta nedeljno obilazi grob svog sina, što je dodatno potresa, a sa Aninim dedom često priča o onome što pročitaju o unuki u novinama. Baka ističe da pravu istinu zna samo Ana, ali da sumnja da je njena majka upućena u sve priče.

- Anina majka i otac su živeli odvojeno od nas, pa su oni i znali šta se dešava kod njihove dece. Mi smo baba i deda. Majka je uvek bila najbliža sa Anom, odlazila je u Beograd kod nje, a i brat je povremeno išao. Roditelji bi trebalo da znaju šta im deca rade, a ne dede i babe. Retko snajku i sad viđamo, verovatno i ona pati. Bila je u Beogradu oko Ane sad. Htela je i da je vidi i da je čuje. Gostovala je u emisiji, ali se odmah posle vratila za Ivanjicu, jer su Anin stan otkazali kada je ušla u rijaliti - kaže Anina baka Milja, koja se nada da će pravu istinu saznati od unuke kada izađe iz rijalitija.

VIDEO: Evo kako se tačno žbuka fasada na lice by Ana Korać

(Telegraf.rs/Scena)