"Prvi put u životu sam ispala..." Miljana objasnila zašto je odbila da se pojavi u "Amidžiju", evo kako je Zola reagovao! (VIDEO)

Miljana se obratila gledaocima i ostalim učesnicima Zadruge

Miljana Kulić odbila je da u utorak gostuje u emisiji "Amidži šou", u kojoj je gostovao njen bivši dečko Lazar Čolić Zola zajedno sa još nekim učesnicima Zadruge 2.

Zola je i sam bio u čudu što je Miljana odbila da se pojavi u emisiji, a njen postupak nije puno komentarisao.

Danas se u emisiji "Radio Amnezija" tim povodom oglasila i sama Miljana, koja je na zahtev voditelja Bore i Baneta otkrila zašto je donela takvu odluku.

- Uz dužno poštovanje Ognjenu Amidžiću i Velikom šefu, ja juče nisam bila u emisiji. Iz razloga što ne želim više da dajem na značaju osobama koje bviše nisu bitne u mom životu, tako da sam ja odbila po prvi put gostovanje. Po prvi put u životu nisam ispala profesionalac. Ognjen zna koliko ja njega volim i poštujem njegovu emisiju - rekla je Miljana.

Miljana i Zola/ Printskrin: TV Pink

Potom je pričala i o Zolinom menadžeru, koji se sinoć uključio u emisiju i rekao da je uz svog druga iz detinjstva.

- Da Miljane nije bilo, to svi komentarišu, Zola ne bi bio ovde ni sedam dana. Tih sedam dana bi prespavao, da se ne lažemo. Tako da, Miljana više nije potrebna, Boban je i te kako smislio da Miljanu Zola vodi kao vašarsku mečku na nastupe, međutim, Miljana na to nije pristala i sada je bolesnica, psihopata, najgora - rekla je Miljana.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)