"Volela bih da sam kao ona": Miljana ishvalila Jelenu Pešić, progovorila o Zoli i trudnoći

- Ja sam po potrebi divljakuša, volela bih da imam te manire, kao damica - rekla je Kulićeva

Ognjen Amidžić porazgovarao je sa Miljanom Kulić, koja je u drugom stanju. Miljana se tokom razgovora sa voditeljem dotakla i Lazara Čolića Zole.

- Još uvek ne znam, još uvek sam u nebranom grožđu. Više ne očekujem ulazak gospodina Zole. Ja ću morati da donesem odluku, a on je po ko zna koji put neodgovoran. Nadam se da ću doneti pravu odluku, jer jedno dete mi raste bez oca, njemu ću moći da objasnim. Apsolutno ne znam šta bih ti rekla. Nesrećna sam, tužna sam i razočarana sam u sebe. Sve više mi se mozak vraća u normalnu, ne želim sutra da zbog mojih grešaka ispašta neko drugi. Ako budem donela tu odluku, znam da ću je teško doneti - rekla je Miljana.

Kulićeva je otkrila šta misli o pojedinim zadrugarima. Posebno je ishvalila Jelenu Pešić

- Što se tiče Milice Kemez, smatram da je prerano ušla u odnose sa Filipom, smatram da je trebalo da pusti vreme da pokaže. Ona me podseća na mene u nekim situacijama. Smatram da je povređena. Što se tiče Ivane, ona igra opasnu igru, videćeš na kraju da će ona ostaviti Filipa, on je još jedan u nizu, namaza je svim mogućim bojama. Mislim da se Filip zaljubio u Ivanu, kada su raskinuli prvi put, hteo je sa Milicom da joj se osveti. S ozbirom na to da nije seo sa Milicom, nego se odmah prešaltao na Ivanu, on za mene nije muškarac. Što se tiče Mione, Mine i Vladimira, one su dve ćurke koje se bore za nešto. Previše uzdižu muškarca, Mina ne može da se izblamira više nego što se izblamirala u prethodnim "Zadrugama". Što se tiče Ive i Stefana nema ništa od toga, ona pokušava da napravi žrtvu od sebe, spominje roditelje, znam šta su mi ljudi pričali o njoj pre ulaska i žena i ćerka od tog gospodina. Kako su je tukli, to da se posvađala sa roditeljima, pa je morala da ode, što nije otišla da nađe neki pošten posao. Vidi se da laže, smatram da se napolju zna istina. A što se tiče Jelene i Karića, smatram da su oni idelan par, ona je prava dama, volela bih da sam kao ona. Ja sam po potrebi divljakuša, volela bih da imam te manire, kao damica. Oni će se vremenom smuvati, mislim da čekaju da prođe neko vreme. Nataša i Rade, smatram ih za s*ks kombinaciju, kao što se i sam izjasnio za stolom - rekla je Miljana.

(Telegraf.rs)