Osman Karić pružio podršku Stefanu i Ivi i zakopao ratne sekire sa njenom majkom

- Barbara je možda ishitrena bila, zanela je svetla velikoga grada, nek' mi i ona oprosti za sada - poručio je u svom stilu Stefanov otac

Poslednjih nedelja mnogo je turbulencije i varnica u ljubavnom odnosu Stefana Karića i Ive Grgurić, a nakon svega odlučio je da se oglasi i Osman Karić.

Stefan i Iva su dokazali da je njihova ljubav jača od svega, budući da su uspeli da prevaziđu sve probleme koji su zadesili njihovu vezu, a potom i prebrode krizu uslovljenu navodnim Karićevim "bekstvom iz Zadruge", što je zapravo bio tajni zadatak, zbog čega su bogato nagrađeni.

Nakon svega što se izdešavalo Stefanov otac Osman zaključio je da su i njegov sin i potencijalna snaja dokazali koliko se vole, što su videli i gledaoci, a potom i uputio poruku Ivinoj majci.

Stefan i Iva/Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Važim za razumnog čoveka, neću živeti doveka, već je sada menza postala mi jutrom apoteka. Znam da zaboravim, čak i da greške oprostim, vidim da se digla pompa, samo sekund, ispala mi s noge klompa. Zarad veze Stefana i Ive i dalje ću kritikovali lažne profile i debile, ali neću izdržati da se ne izvinim Ivinoj mati, nije žena kriva - Barbara je možda ishitrena bila, zanela je svetla velikoga grada, nek' mi i ona oprosti za sada.

- Sekire ću zakopati, pružam ruku pomirenja da ne dođe tu do vrenja. Digla se prašina, želim da među nama zavlada spokoj i tišina. Mir, mir, mir, niko nije kriv, nek' naš par uvek bude nasmejan i fin - u svom stilu i kroz rime poručio je Osman.

Video: Osman Karić o Kiji i Stefanu: Devojka je otišla sa njim u sobu, ujutru je ustala i otišla...

(Telegraf.rs)