Anabela o Luni i Miljkoviću: "Možda Marko shvati šta je izgubio i šutnuo"

- Ona i dalje vidi nadu, videla sam osmeh kada je ljubomorisao zbog Mensura sinoć - pričala je Anabela

Anabela priča o Luni i Marku Printskrin: TV Pink

Zadrugari su odgovorali na pitanja novinara, a Anabela je dobila jedno koje se tiče njene ćerke Lune Đogani i Marka Miljkovića.

- Kako ti izgleda Luna sada, nakon što je prošlo neko vreme nakon raskida sa Markom? Da li je srećnija? - glasilo je pitanje.

- Pa ne znam da li to da komentarišem - rekla je Anabela.

- Evo, zbog mene nema potrebe da se plašiš. Možeš slobodno - rekao je Marko.

- E, hvala.... Ona je prljava i to što je slagala, ne opravdavam. Razumem, zato što se plašila da kaže istinu. Ne opravdavam ni od njega što joj je dozvolio mene da laže - rekla je Anabela.

- Nikad joj nisam rekao da laže. Nikad, nikad... - rekao je Marko.

- Bila je tužna. Gagi je prvi put ovo doživeo, ja nisam... Svaki put se kidam, da bi se ona osećala bolje, ali sve to padne u vodu jer joj ništa nije važnije od Marka. Ona jeste bila tužna do onog momenta o kokoški i jajetu. Tad se probudila ona Luna i od tada je počela da radi na sebi! Ona i dalje vidi nadu, videla sam osmeh kada je ljubomorisao zbog Mensura sinoć. Prijalo joj je to, to joj je dalo nadu! Možda Marko shvati šta je izgubio i šutnuo. Tu noć kada se ona pomirila s Markom, ja sam crkla. Ja nisam zvala da vidim da li su se pomirili, nego da li je dobro - rekla je Anabela.

Pogledajte snimak: