Luna Đogani danas napušta Zadrugu: Pred izlazak se žestoko posvađala sa Miljkovićem

Marko je prebacio Luni da treba da živi svoj život, a ne živote njene podrške

Luna Đogani, Printskrin: TV Pink

Jedna od rijaliti učesnica koje su svojim ponašanjem privukle veliku pažnju i brojne reakcije javnosti, Luna Đogani, danas, 30. juna, napušta rijaliti program "Zadruga 3".

Đoganijeva je, kao što je već poznato, u rijaliti ušla kao gost i nije bila ravnopravan takmičar kao ostali zadrugari. Ona se uselila u Zadrugu nakon svog dečka Marka Miljkovića, dok je u rijalitiju od samog početka bio njen otac Gagi Đogani.

Međutim, situacija je kulminirala nakon što je na imanje u Šimanovce došla Lunina majka Anabela Atijas sa jasnim stavom da Miljkovića ne prihvata za zeta.

Tokom boravka u rijalitiju porodica Đogani svakodnevno je ulazila u sukobe, a Atijasova je javno ispričala da ju je tokom braka Gagi tukao i maltretirao. Takođe, Anabela i Luna iz dana u dan su se žestoko svađale i vređale, što je prilično šokiralo javnost.

Pred izlazak, Luna se posvađala sa Miljkovićem koji joj je prebacio da ne treba da živi život onih koji je podržavaju, već svoj.

- Biće ti žao sto se ovako ponašaš. Ja idem ti ostaješ ovde danas. I umesto da me grliš ceo dan ti se tako ponašaš - odgovorila je Luna Marku.

Video: Luna mokra igra oko šipke, pokazuje previše, otac i majka je gledaju

(Telegraf.rs)