Otkrivamo gde živi Moka Slavnić nakon što su se Anđela i Zvezdan uselili u stan od 350.000 evra!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Luksuzna nekretnina ima 120 kvadrata

Zoran Moka Slavnić / Foto: MN Press/Nebojša Paraušić

Zadrugarski par Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su se nakon diskvalifikacije iz Zadruge uselili skupoceni stan, u luksuznom bloku na Novom Beogradu.

Naime, oni su odmah nakon napuštanja rijalitija otišli u stan gde živi i njegov otac, Zoran Moka Slavnić, a on im je ustupio kompletnu nekretninu.

Ekipa Telegrafa ovim povodom kontaktirala je legendarnog košarkaša, ali on tvrdi da sada živi sa snajkom i sinom.

- U istom smo stanu, zajedno živimo - rekao nam je Moka, koji svakodnevno ide na terapije zbog noge koju je pre nekoliko meseci povredio.

Inače, kako Telegraf.rs saznaje, Moka se iz ovog stana jeste iselio kako bi Anđela i Zvezdan živeli u njemu, nakon čega je otišao kod devojke sa kojom je bio u emotivnoj vezi. Kako kaže naš izvor, sa partnerkom je živeo u njenom stanu na Paliluli.

- Ako se vratio u stan na Novom Beogradu to znači da više nije sa devojkom sa kojom je bio, jer je sa njom živeo na Paliluli - ističe naš izvor.

Luksuzna nekretnina ima 120 kvadrata i vredna je 350.000 evra, ali nije u vlasništvu Slavnića.

Podsetimo, nedavno su se pojavile priče kako će Đuričićeva raditi kao voditeljka, na šta je ona u intervjuu za Hype.ba rekla:

- Mislim da bih se snašla kao voditeljka, ja se posvetim svakom poslu koji dobijem. Dosta sam elokventna i rečita. Ako bude tako nešto u planu, onda ćete me gledati na televiziji.

(Telegraf.rs)