EXIT već po završetku festivala objavio aftermovie i najavio veliki jubilej 2020! (VIDEO)

Svi koji podele ovaj aftermovie do 20. jula sa obaveznim #ExitMovie2019 heštegom, mogu da osvoje prve ulaznice za veliku proslavu 20. rođendana EXIT festivala 2020 godine

Foto: Exit/Promo

Istog dana, nakon što je Amelie Lens zatvorila EXIT festival uz antologijsku himnu "Firestarter" u čast preminulog pevača grupe The Prodigy, Keitha Flinta, objavljen je već i zvanični festivalski "aftermovie" koji najavljuje i jubilarno 20. festivalsko izdanje, koje će označiti početak nove ere festivala, pod nazivom EXIT 2.0.

Film je zabeležio i mnoge neočekivane situacije, i kadrove izvođača u njihovim najemotivnijim reakcijama na svetski čuvenu EXIT publiku tokom fantastičnih nastupa, koje su mnogi od njih uvrstili među najbolje u karijeri.

Svi koji podele ovaj aftermovie do 20. jula sa obaveznim #ExitMovie2019 heštegom, mogu da osvoje prve ulaznice za veliku proslavu 20. rođendana EXIT festivala 2020 godine!

Kratki film koji objedinjuje neke od najboljih trenutaka na po mnogima i najboljem izdanju Exita do sada, sniman je u punoj 4k tehnologiji sa čak tri filmske kamere i dva drona sa filmskom optikom. Na filmu je radio Exitov audio-video tim sa više od 20 ljudi, a snimanje, montaža i postprodukcija rađeni su tokom celog festivala po unapred definisanom planu u kojem se pažnja obraćala na svaki detalj i u tesnom vremenskom rasporedu, bez previše mogućnosti da se nešto ponavlja.

EXIT 2019/Foto: Marko Jovanović

Devetnaesti EXIT festival održan je od 4. do 7. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, okupiviši gotovo 200.000 ljudi iz preko devedeset zemalja širom sveta, uz rekord posete koji je bio oboren već na samom startu sa više od 56.000 ljudi!

EXIT 2019/Foto: Marko Jovanović

Donosi impresije euforične festivalske publike, ali i fantastičnih izvođača kao što su: The Cure, Greta Van Fleet, The Chainsmokers, Dimitri Vegas & Like Mike, Skepta, Carl Cox, Solomun, Amelie Lens, Paul Kalkbrenner, Tom Walker, IAMDDB, Charlotte De Witte, Maceo Plex, Lee Buridge, Peggy Gou, Jeff Mills, Tale of Us, Chase&Status RTRN II Jungle, Desiigner, Whitechapel, The Selecter, Lost Frequencies, Boris Brejcha, Dax J i stotine drugih.

(Telegraf.rs)