Večeras nas očekuje horor veče u srpskim bioskopima: Najpoznatija "utvara" već stigla u Beograd

Juče je na glavnim ulicama naše prestonice uočena nesvakidašnja paranormalna pojava. Naime više stotina građana prisustvovalo je materijalizaciji entiteta koji, po svemu sudeći, nije sa ovog sveta

Građani su javljali da su prvo mislili da je u pitanju velika lutka ali je entitet brzo menjao mesta na kom se nalazio. Utvara je primećena kod Terazijske česme, Knez Mihajlovoj ulici, Trgu Nikole Pašića… Pojava je izazvala strah i nevericu kod naših sugrađana. Bilo je i onih koji su pomislili da je u pitanju najava konačnog Strašnog suda. Ipak oni najhrabriji uspeli su da slikaju duha i dostave nam da ga proučimo.

Foto: Promo/Bliz film

Primetili smo da utvara neodoljivo podseća na najpoznatiju filmsku ukletu lutku Anabel. Pa kako i ne bi kada je njena pojava bila, zapravo, deo promocije trećeg nastavka kultne horror franšize o najmisterioznoj lutki Anabel. Film ANABEL 3 POVRATAK KUĆI sinoć je imao svoju pretpremijeru a večeras nas očekuje horor veče u svim većim bioskopima u zemlji.

Foto: Promo/Bliz film

Demonolozi Ed i Lorain Voren, odlučni u tome da spreče još jednu katastrofu, dovode opsednutu luktu Anabel u svoj dom, stavljajući je na “sigurno” iza svetog stakla i pozivajući sveštenika na sveti blagoslov. Ali jedne ne svete noći, Anabel uspe da probudi zle duhove u sobi kojima meta postaju Vorenova  desetogodišnja ćerka Džudi.

Ipak, pazite se, možda Anabel ponovo sretnete u Beogradu.

(Telegraf.rs/PR)