10. sezona serije "The Walking Dead" vratila se na male ekrane: Smrt i seks su sve zakomplikovali

"Pokušali smo da napravimo nešto epsko. Kako se bližimo kraju, važno je gledati svaku epizodu veoma pažljivo"

"Okružen mrtvima" / The Walking Dead © 2018-19 AMC Network Entertainment LLC. All rights reserved.

Nakon pauze od skoro tri meseca 10. sezona serije "Okružen mrtvima" ("The Walking Dead") nastavila se sinoć, a fanovi su saglasni da ih je nova epizoda prilično uplašila i stavila pred brojna pitanja.

Šta će se desiti u 9. epizodi, koja je sinoć emitovana na kanalu AMC, nećemo vam reći. Dovoljno je da znate da su smrt i seks dodatno zakomplikovali već napetu situaciju.

A u međuvremenu pisci su objavili kako će se zvati poslednja epizoda 10. sezone - "Konačna propast" tj, "A Certain Doom" - naziv sasvim dovoljan da u um prizove zombije, krv i smrt.

Anđela Kang, producentkinja serije, navela je kako će se 10. sezona završiti sa ogromnim znakom pitanja i upozorila fanove da pažljivo gledaju epizode koje slede.

- Pokušali smo da napravimo nešto epsko. Kako se bližimo kraju, važno je gledati svaku epizodu veoma pažljivo, jer će se mnogo važnih stvari dešavati kako sezona bude odmicala - kazala je ona.

Nešto slično rekla je i glumica Samanta Morton, koja igra Alfu u seriji, koja je opisala nastavak sezone kao " vrlo, vrlo napete i pune anksioznosti".

10. sezona "Okružen mrtvima" se nastavlja / Foto: AMC

Fanovi su vrlo uzbuđeni... i prilično uplašeni...

Kako vam se sviđa ova serija? Da li ste uspeli da je ispratiti svih 10. sezona? Javite nam u komentarima.

(D.D.S.)