Poster serije "Okružen mrtvima" kao da je snimljen danas: Prazan auto-put samo čeka Rika Grajmsa...

Sasvim napuštena saobraćajna pristupnica koja vodi u Atlantu ovih dana je uobičajena pojava

Printskrin: IMDB

AMC serija "Okružen mrtvima" ("The Walking Dead") nedavno je dobila mnogo sličnosti sa stvarnom situacijom u Americi, koju je izazvao korona virus - od "hrčkarenja" toalet papira, do praznih polica u marketima. No, jedna slika poslednjih dana užurvano se deli društvenim mrežama. Nezamisliva slika u velikim američkim gradovima - prizor praznih auto-puteva.

Sasvim napuštena saobraćajna pristupnica koja vodi u Atlantu ovih dana je uobičajena pojava. A nezamisliva pre 10 godina, kada je serija "Okružen mrtvima" morala da u fotošopu isprazni ovu saobraćajnicu za jedan od svojih postera.

Na uznemirujuću sličnost upozorio je fan serije The Mad Engineer na Tviteru.

- Pitao sam svog druga, koji živi u Atlanti, da mi uslika nešto poput ovog ikoničnog postera za prvu sezonu "The Walking Dead" serije. Kako zbog pandemije nema saobraćaja u Atlanti, on je otiša na most Džekson Sent i fotografisao mi ovo danas - objasnio je on.

Rezultati šalju žmarce niz kičmu. Lako je zamisliti Rika Grajmsa kako jaše konja ovim praznim putevima u stvarnom životu, kako je to učinio i na promo posteru za "Okružen mrtvima".

Usput, 10. sezona je pre četiri nedelje ponovo počela da emituje na malim ekranima. Kakvi su vaš utisci? Javite nam u komentarima.

(Telegraf.rs)