"Bruklin 9-9" prestaje s emitovanjem nakon odložene 8. sezone: "Srećan sam što je ovoliko trajala"

"Završiti seriju je bio težak izbor, ali naposletku, mislimo da je to najbolji način da odamo priznanje likovima, priči i našim gledaocima", izjavio je autor serije Den Gur

Foto: Promo/TVLine

Zvanično je: Američka policijska i humoristička TV serija "Bruklin 9-9" (Brooklyn Nine-Nine) će prestati sa emitovanjem nakon odložene osme sezone, piše BuzzFeed.

NBC je najavio da će se poslednja sezona sastojati od 10 epizoda, i da neće biti emitovana u televizijskoj sezoni 2020/21. kako je prvenstveno planirano. Osma sezona će ipak biti prikazana u toku sledeće, 2021/22.

- Završiti seriju je bio težak izbor, ali naposletku, mislimo da je to najbolji način da odamo priznanje likovima, priči i našim gledaocima – izjavio je autor serije Den Gur i dodao:

- Znam da će pojedini biti razočarani što je gotova toliko brzo, ali, iskreno, srećan sam što je ovoliko trajala.

"Bruklin 9-9" je premijerno prikazana na kanalu Fox 2013. godine. Odmah je postala popularna, dobivši i Zlatni globus za najbolju seriju sledeće godine. Međutim, maja 2018, serija je nakratko bila otkazana zbog loše gledanosti. NBC ju je obnovio krajem te godine i naručio šestu sezonu.

(Telegraf.rs)