Čović otkrio Partizanove cifre: Vujošević siluje državu! I nek prestane da laže

Predsednik Zvezde sazvao vanrednu konferenciju na kojoj priča o budžetima Partizana i Zvezde, lažima i mržnji Duška Vujoševića

Na vanrednoj konferenciji za medije koju je zakazao Nebojša Čović, predsednik Crvene zvezde je malo objašnjavao oko prodaje karata za meč sa Budiveljnikom, a onda počeo sa pričom oko trenera Partizana Duška Vuoševića.

- Vujošević siluje državu. Na ovaj način (njegovim ponašanjem) ostaćemo i mi i oni bez pomoći. Otkačiće nas - rekao je između ostalog Nebojša Čović.

- On je veliki problem i Partizana.

Prvi čovek crveno - belih koji je juče prisustvovao pobedi Zvezde nad Budiveljnikom koji je doneo još jedno polufinale evropskog kupa srpskim klubovima pokušao je da u najkraćem objasni raspodelu novca prema večitim rivalima.

- Nama su obećali 1.500.000 evra, a njima (Partizanu prim. aut) 1.700.000.

- Oni su do sada dobili od NIS-a 800 hiljada, 700 od Telekoma, od države 200.000, plus od grada, što je ukupno dva miliona. A mi smo dobili milion do sada i apelujemo da nam država još duguje 500.000 evra.

- Ne branim Vučića, samo neka ispuni ono što je obećao, znači još 500 hiljada!

Analizi trenera Partizana niad kraja.

- Predlažem Vujoševiću da se oproba u politici, da vidimo kako će da prođe. Stalno pljuje i manipuliše. Zbog toga su svi počeli da ga se plaše. I pojedini državni funkcioneri su se plašili da on nešto ne kaže. On sve zna, on je tužilac, policajac... I zašto nas mediji stavljaju u ravan?

- On i ja nikada nećemo biti isti. Ja ne funkcionišem na osnovu mržnje, a on je teško bolestan od mržnje. Mi na televizijama nemamo bar dve klupske emisije, a vi se malo počešite po glavi i probajte da shvatite o čemu pričam.

- Želimo da svemu ovome stanemo na put. Pitam se gde će nas odvesti sva ova mržnja? U rat? - rekao je Čović uz naglaženu rečenicu da je Vujošević lažov i da bi trebalo da prestane to da radi.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)