Ovo su Zvezdine nove čirlidersice! Sada sigurno žalite što niste bili u Areni! (FOTO) (VIDEO)

Posle fenomenalne plesne grupe Fluid girls, crveno - beli angažovali nove čirlidersice koje su takođe pokazale svoje igračko umeće i ostavile bez daha navijače u Areni

Košarkaški klub Crvena zvezda ove sezone je poznat po tome da na utakmicama ima vrlo seksi čirlidersice, koje mame uzdahe muškog dela publike.

Tako je bilo i na meču sa Budiveljnikom, ali ovoga puta su angažovali novu grupu devojaka, koje su poput devojaka iz Fluid girls, takođe zapalile atmosferu, ali  u Kombank Areni.

I nove devojke su takođe izazvale veliku pažnju od strane 24.232 navijača u Areni, što je sigurno najveći broj ljudi pred kojima su nastupale u karijerama.

Nema sumnje da je muški deo publike u Areni uživao na tajm autima i na poluvremenu jer su  videli nastup prelepih devojaka koje zabavljaju publiku u pauzama između četvrtina i tajm-autova.

Uz sve to one su za razliku od Fluid grls donele sreću crveno -belima jer su pobedili u veoma bitnom meču za plasman u polufinale Evrokupa.

Nema sumnje da će Zvezda iste devojke angažovati i sledeće srede kada u Kombank Arenu dolazi Uniks iz Kazanja u prvom meču polufinala.

Ove sezone Zvezda je ozbiljno rešila da uloži u marketing i promociju ekipe, što kroz razne akcije što kroz angažovanje čirlidersica, koje takođe mogu da budu povod za nekoga da dođe na utakmicu crveno - belih.

Možete samo zamisliti kako će biti na fajnal foru ABA lige bude u Beogradu i kakve će se tamo čirlidersice pojaviti.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)