Ovo su Zvezdine nove čirlidersice! Sada sigurno žalite što niste bili u Areni! (FOTO) (VIDEO)

Posle fenomenalne plesne grupe Fluid girls, crveno - beli angažovali nove čirlidersice koje su takođe pokazale svoje igračko umeće i ostavile bez daha navijače u Areni

  • 13

Košarkaški klub Crvena zvezda ove sezone je poznat po tome da na utakmicama ima vrlo seksi čirlidersice, koje mame uzdahe muškog dela publike.

Tako je bilo i na meču sa Budiveljnikom, ali ovoga puta su angažovali novu grupu devojaka, koje su poput devojaka iz Fluid girls, takođe zapalile atmosferu, ali  u Kombank Areni.

I nove devojke su takođe izazvale veliku pažnju od strane 24.232 navijača u Areni, što je sigurno najveći broj ljudi pred kojima su nastupale u karijerama.

Nema sumnje da je muški deo publike u Areni uživao na tajm autima i na poluvremenu jer su  videli nastup prelepih devojaka koje zabavljaju publiku u pauzama između četvrtina i tajm-autova.

Uz sve to one su za razliku od Fluid grls donele sreću crveno -belima jer su pobedili u veoma bitnom meču za plasman u polufinale Evrokupa.

Nema sumnje da će Zvezda iste devojke angažovati i sledeće srede kada u Kombank Arenu dolazi Uniks iz Kazanja u prvom meču polufinala.

Ove sezone Zvezda je ozbiljno rešila da uloži u marketing i promociju ekipe, što kroz razne akcije što kroz angažovanje čirlidersica, koje takođe mogu da budu povod za nekoga da dođe na utakmicu crveno - belih.

Možete samo zamisliti kako će biti na fajnal foru ABA lige bude u Beogradu i kakve će se tamo čirlidersice pojaviti.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    27. mart 2014 | 23:16

    Zanima me kakva bi im bila koreografija da sve imaju kratku kosu, jer je cela igra mlacenje glavom levo-desno.

  • ICA CZV

    28. mart 2014 | 05:01

    Ja vas molim da objasnite ovim amaterima,malim komsijama - koji se ovih dana ponasaju ( gle cuda) gore nego hrvati - da se ove devojke nisu racunale tako da se na carobnih 24.232 Delija,dodaju i ove devojke.... Lepe su ko san,rekorder nije vise partizan,i srusio im se san. Prc,prc.......... trica

  • Strasni

    28. mart 2014 | 10:19

    Brate smorili ste vise, ne omalovazavam Zvezdin uspeh, svaka cast, i treba da igraju tako, jesam Grobar , ali scaka cast, ali mislim da novinari i mediji sad bas previse isticu ovo, jos malo pa ce govoriti sta je ko od navijaca obukao, pa sva je grickao na tribini, pa ovo pa ono. Ok kazem svaka cast samo napred, ali kad je partizan bio na f4 evrolige, ni upola mendiji nisu objavljivali. Sta me briga za te navijacice, sve postene devojke u lakat, kao i sve druge, tako da smarate vise , ipak je Evrokup evrokup, a Evroliga nesto mnogo iznad. Kao u fudbalu sto u ligi sampiona samo za ulazak dobija vise para nego osvajac evrokupa, tako je razlika i ovoga . Kao sto je Murinjo rekao to takmicenje(evrokup uefa kup) treba ukinuti jer ozbiljni klubovi to ne igraju, jer nema nikakve zarade , tako je i u kosarci. Voleo bi da naprave uspeh , ustvari i ovo jw uspeh svaka cast, ali budimo realni previse mediji daju paznju ovome. Samo realno gledano, a sad nek mi zvezdasi lupaju negatine ali ja sam samo realan i oni to znaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA