MOKA SLAVNIĆ: Evo zašto nisam došao na Zvezdinu proslavu!

Legendarni košarkaš crveno-belih istakao da je bitno da su bili oni koji nisu ni ulazili u igru, a ne on i Duci Simonović koji su bili najbolji igrači

Osim što su savladali Uniks u prvom meču polufinala Evrokupa, košarkaši Crvene zvezde su na poluvremenu meča proslavili i jubilej 40 godina od osvajanja Kupa kupova gde su prisustvovali svi igrači osim Ljubodraga Ducija Simonovića i Zorana Moke Slavnića koji je i otkrio zašto nije bio u Areni.

- Zato što sam ja dostojan čovek. Pre nešto više od godinu dana kada je Čović smenio Lazića i doveo Vukoičića, pozvao me je da dođem i pomognem Zvezdi. Bio sam oduševljen i spreman da pomognem. Imali smo sat i po vrlo konstruktivnog razgovora koji se završio time ''Zovem te sutra, ali prvo moram da razgovaram sa Vučićem.'' - rekao je Slavnić za Naše novine i dodao:

- E to sutra se desilo pre tri-četiri dana, jer sam mu trebao za manifestaciju, a uz to mi je dao i sugestiju šta da kažem novinarima. Naravno, dobio je vrlo eksplicitan odgovor da se ja ne prodajem za minut slave.

Legendarni košarkaš Zvezde se potom osvrnuo i na samu proslavu.

- Sramotna je izjava Kapičića da Zvezda misli o bivšim igračma tako što su ih pozvali da aplaudiraju iz prvog reda. Po mom mišljenju, bivši igrači treba da rade u klubu, kao što je situacija u Partizanu. Evo, na ovoj proslavi nismo bili Simonović i ja, ali kao da smo mi neki bitni igrači. Bitno je da su došli oni koji nisu ulazili u igru - rekao je Slavnić i za kraj dodao:

- Pitam sve one koji imaju iole pamćenje šta Mirko Pavlović radi na kolektivnoj slici osvajača Kupa od pre 40 godina. Zar on nije zaposlen u onoj Zvezdi? Pa da, i ja sam u stvari osvojio Kup kupova za onu Zvezdu. Pa sad ne znam čija je ova Zvezda.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)