Pročitajte šta piše u alibi pismu iz Novog Pazara koje je stiglo na Marakanu (FOTO)

Čelnici Crvene zvezde ogorčeni alibi pismom koje je na adresu Ljutice Bogdana stiglo iz Novog Pazara

Dan pre termina odigravanja meča JSL između Novog Pazara i Crvene zvezde tenzija se digla do tačke usijanja. Crveno-beli su duboko razočarani faksom koji su primili iz Pazara u kojem se zabranjuje odlazak Delija na gostovanje i navode da su uvek bili dobri domaćini i da se nikada nisu odlučili za sličan potez.

A sve je počelo još u ponedeljak kada se uopšte nije znalo da li će biti publike na stadionu kraj Jošanice, zbog nereda Pazaraca u Kruševcu, da bi FSS konačno rekao DA navijačima. Potom je krenula mobilizacija domaćih fanova, ali i Delija koji su trebali da dobiju 400 karata za ovaj meč visokog rizika.

Ozbiljno je počelo da se zakuvava u momentu kada je Zvezda istakla da klub neće organizovati dovođenje, ali da oni sami mogu doći. To je podiglo na viši stepen mobilizacije sandžačku Torcidu, a nedugo zatim pojavila se informacija da iz Turske dolazi veliko pojačanje.

Vrhunac je svakako izjava predsednika Novog Pazara, ali i pismo koje prenosimo u celosti:

- FK Novi Pazar donosi odluku da će meč sa FK Crvena zvezda biti organizovan bez prisustva navijača FK Crvena zvezda, što podrazumeva da istima neće biti izdate karte za ulaz, i takođe neće biti obezbeđen segment tribine predviđen za iste. Takođe organizator neće dozvoliti ulazak bilo kojeg navijača u zoni stadiona kao i na stadionu bez karte.

- Napominjemo da je FK Novi Pazar opredelio 400 ulaznica za gostujuće navijače, pod uslovom da isti dođu u organizaciji svoga kluba i organizovano, koje im neće biti dostavljene. Smatramo, a što je zaključak sa organizacionog sastanka, da pojedinačan dolazak istih ne bi bio potpuno kontrolisan, a što znači i nepotpuno bezbedan te iz tog razloga doneta je ova odluka.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/crvenazvezdafk)