FSS ODLUČIO: Novi Pazar dočekuje Zvezdu pred punim tribinama!

Disciplinska komisija pokrenula postupak protiv Novog Pazara koji će, ipak, pred punim tribinama dočekati Crvenu zvezdu 17. aprila

  • 39

Uprkos neredima njihovih navijača u Kruševcu Novi Pazar će u narednom kolu Jelen Superlige dočekati Crvenu zvezdu pred punim stadionom. To je odluka Disciplinske komisije FSS koja je zasedala tokom dana, a koja je uostalom i pokrenula postupak protiv Pazaraca.

- Donesena odluka Disciplinske komisije za FK Novi Pazar znači da ovaj klub može u prisustvu publike dočekati Crvenu zvezdu u utakmici 24. kola Superlige, zakazane za četvrtak 17. april.

- Međutim, koristim priliku da apelujem na navijače Novog Pazara da se korektno ponašaju tom prilikom, kao i na svakoj narednoj utakmici, jer ih podsećam da je FK Novi Pazar, zbog loše organizacije utakmice, pod uslovnom kaznom izricanja zabrane prisustva navijača na dve utakmice i koja će u slučaju ponavljanja incidenta odmah biti aktivirana - rekao je je predsednik Disciplinske komisije FSS Slobodan Pajović.

Komisija je pokrenula i disciplinski postupak protiv Napretka zbog nesportskog ponašanja njihovih navijača na pomenutoj utakmici i ponašanja pripadnika redarske službe.

Takođe, Novi Pazar mora u roku od 24 sata da podnese izjavu kako bi kazna mogla što pre da bude izrečena. Treba dodati i to da su izrečene mere suspenzije za navijače Pazara, a odnose se na gostovanja.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • car

    14. april 2014 | 15:24

    Zvezda do kraja sezone NEĆE DA IZGUBI NI BOD, sve je drugo nebitno. Što pre to prihvatite biće vam lakše. Partizan će do derbija otići na još veći minus, a posle derbija će smeniti trenera. I sledeća fudbalska titula 2015-e ide Zvezdi. U košarci će Zvezda izboriti EL i osvojiti bar jednu titulu. Osvaja se titula i u vaterpolu i odbojci, a za rukomet videćemo... Ovo je "sledeća sezona", pomirite se na vreme sa tim, i počnite unapred da smišljate opravdanja. Predlažem da se vadite na vučića i toleta, a da poentirate povredom sina dragana milosavljevića, uz osvrt na selektorsko mesto Dejana Savića i igranje Šefika u partizanu pre 25 godina.

  • Sale, sa NBG..

    14. april 2014 | 15:13

    Vidimo se se u Raskoj, hvala FSS-u..

  • luka

    14. april 2014 | 14:26

    Za to gostovanje se zivi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA